www.car.cz
 

Na rychlé šotolině v Rakousku Pospa team desátý
     tisková zpráva


Na rychlé šotolině body do CEZ
 
O minulém víkendu se posádka Pospíšil s Vajíkem v Hondě přestavěné na šotolinu postavila na start 20.sprintu-Jutta Gebert Memoriálu,konaného na soukromých pozemcích rodiny Harrachů na severovýchodě Rakouska.Rychlá šotolina (průměr vítěze přes 100km/h) byla pro posádku s jedinými zkušenostmi z písečných tratí Hurbanova naprosto nová, netypický byl i trénink v ostrých vozech.
 
Místní borci  zde již při „psaní rozpisů“ dosahovali neuvěřitelných rychlostí a bavili početné diváky a tak bylo zřejmé, že zisk bodů ve sk.A do Zóny FIA nebude přídělová záležitost. První průjezdy si Pospíšil zvykal na jízdu „na maximálce“ a hledání vyjeté rychlé stopy, zlepšení v následujících průjezdech cca o 2s /km přineslo postup ve výsledcích směrem vzhůru.
 
Konečné 10. místo ve sk. A zóny FIA bylo v dané situaci přiměřené, díky počátečnímu váhaní dělilo posádku 32s od kitového Seata na bronzové pozici ve třídě A7.
 
Do Barum Rally je kromě přestavby soutěžního vozu zpět „na asfalt“ úkolem pro mechaniky i „odprašnění“ všech vozů včetně doprovodných a servisních, převažuje však pozitivní dojem nad kvalitně zorganizovanou atraktivní soutěží v relativně velmi skromných podmínkách.
 
 
POSPA Rally Team
Tisková zpráva Pospa Rally Teamu
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose