www.car.cz
 

Soutěž: Vyhrajte ostré svezení s Pavlem Valouškem !
     26.6.2010 11:56 - tisková zpráva


Zkroťte vůz Fabia RS a vyhrajte svezení soutěžním speciálem Fabia Super 2000!

Jediné, co potřebujete, je počítač* s webkamerou a srdce závodníka. Tři nejrychlejší závodníci měsíce vyhrávají testovací jízdu ve voze Fabia Super 2000 s rallye jezdcem Pavlem Valouškem.

Vytiskněte si volant (4,8 MB) se speciálním piktogramem, podívejte se jak závodit a Váš souboj s časem může začít.

Připravte se na výjimečné sportovní zážitky za volantem nového vozu Fabia RS prostřednictvím jedinečné virtuální reality!

Pravidla soutěžní hry o jízdu závodním speciálem Škoda Fabia S2000
Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěžní hry o jízdu závodním speciálem Škoda Fabia S2000 se závodním jezdcem Pavlem Valouškem (dále jen „Soutěžní hra”).

Provozovatel
ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav, PSČ 293 60, IČ 00177041, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 332 (dále jen „Provozovatel”) pořádá v období od 7. 6. 2010 do 31. 8. 2010 tuto Soutěžní hru.

Kdo může soutěžit?
Soutěžit může osoba starší osmnácti let s trvalým bydlištěm a doručovací adresou na území České republiky, která je registrována na webu www.RSjizda.cz nebo go.skoda.eu/RSjizda (dále jen „Soutěžící“), a to pouze jedním účtem, tj. pod jedním identifikačním jménem. V případě, že bude toto pravidlo porušeno, Soutěžící bude ze Soutěžní hry vyloučen. V případě porušení pravidel fair play kterýmkoli ze Soutěžících má Provozovatel právo rozhodnout o vyloučení Soutěžícího ze Soutěžní hry.
Svou účastí v Soutěžní hře souhlasí Soutěžící s podmínkami v Soutěžní hře a zavazuje se je dodržovat.
Jak se zapojit do Soutěžní hry?
Zaregistrujte se vyplněním formuláře na www.RSjizda.cz nebo go.skoda.eu/RSjizda a projeďte dráhu s Fabia RS ve 3D v rámci internetové aplikace na těchto stránkách. Váš čas se automaticky zařadí do výsledkové listiny.
Jak soutěžit?
Snažte se projet celou dráhu v co nejkratším čase. Pokud Váš čas zaznamenaný ve výsledkové listině není mezi nejrychlejšími, můžete zkusit dráhu projet znovu. Počet pokusů není omezen.

Vyhodnocení a výhry
Soutěž trvá v termínu od 7. 6. 2010 do 31. 8. 2010.

Každý měsíc trvání Soutěžní hry vyhrávají tři nejrychlejší časy Soutěžících v daném měsíci.
První tři výherci budou vybráni z časů zaregistrovaných do 30. 6. 2010.
Další tři výherci budou vybráni z časů zaregistrovaných od 1. 7. 2010 do 31. 7. 2010.
Poslední tři výherci budou vybráni z časů zaregistrovaných od 1. 8. 2010 do 31. 8. 2010.
Výherce obdrží certifikát, který jej opravňuje k jízdě závodním speciálem Škoda Fabia S2000 se závodním jezdcem Pavlem Valouškem.
Jízda proběhne 9. 10. 2010 v obci Bělá pod Bezdězem. Doprava na místo není hrazena Provozovatelem.

Osobní údaje
Svou účastí v Soutěžní hře Soutěžící souhlasí se zpracováním svých osobních údajů poskytnutých v rozsahu této Soutěžní hry Provozovatelem, jako správcem osobních údajů, nebo subjekty smluvně pověřenými správcem ke zpracování osobních údajů jakožto zpracovateli za účelem realizace této Soutěžní hry, jejího vyhodnocení a dále za účelem nabízení produktů a služeb značky ŠKODA včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., zjišťování spokojenosti zákazníků a pro potřeby průzkumu trhu. Takto získané údaje mohou být dále poskytnuty subjektům, které jsou členy autorizované distribuční sítě vozidel značky ŠKODA.
Souhlas se zpracováním výše uvedených osobních údajů a s využitím elektronického kontaktu poskytuje Soutěžící dobrovolně na dobu do odvolání souhlasu. Dále Soutěžící prohlašuje, že poskytnuté údaje jsou pravdivé.

Tento souhlas může být kdykoliv písemně odvolán na adrese Provozovatele. Soutěžící bere na vědomí, že má práva dle § 11 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv odvolat, že má právo na opravu údajů, blokování, jejich likvidaci a prohlašuje, že všechny údaje uvedl pravdivě. Tento souhlas uděluje bezplatně. V případě pochybností se může Soutěžící obrátit na správce (Provozovatele) nebo přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Odvoláním souhlasu, je-li odvolání doručeno před předáním výhry, je Soutěžící vyloučen z další účasti v Soutěžní hře a ztrácí nárok na výhru.
Účastí v Soutěžní hře uděluje Soutěžící provozovateli Soutěžní hry v souladu s § 12 Občanského zákoníku souhlas s pořízením a s použitím své podobizny, obrazových snímků a obrazových a zvukových záznamů, jména, příjmení a bydliště v propagačních materiálech, ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách Provozovatele. Soutěžící uděluje tento souhlas bezplatně a bez časového a územního omezení.
Obecná ustanovení
Finanční náhrada namísto výhry a právní vymáhání výhry není možné. Reklamace výhry je vyloučena.
Nepřevzatá výhra propadá Provozovateli. Provozovatel neodpovídá za dopravu zpráv.
Výherce je sám odpovědný za posouzení své zdravotní způsobilosti k absolvování jízdy závodním speciálem.
O jakýchkoliv reklamacích či námitkách rozhoduje s konečnou platností Provozovatel. Provozovatel si vyhrazuje právo bez náhrady Soutěžní hru zkrátit, odložit, přerušit anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její pravidla.

Tato úplná pravidla lze nalézt na internetové adrese  www.RSjizda.cz a go.skoda.eu/RSjizda  

.
V Mladé Boleslavi 1. června 2010

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testy továrního týmu ŠM u Vyškova, foto Přemysl Řihánek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose