www.car.cz
 

Bazar hadrů na mašinu bez komerčních ambicí se rozjel na internetu
     1.7.2010 12:40 - tisková zpráva


Bazar hadrů na mašinu bez komerčních ambicí

V době reálného kapitalismu se najdou lidé, kteří udělají ambiciózní projekt jen tak pro radost.

Na začátku července byl spuštěn nový webový bazar motocyklového oblečení a doplňků. Snaží se nabídnout větší komfort při nákupu i prodeji formou tipů, jak si správně vybrat velikost oblečení i bez zkoušení.



PRAHA, 1. července 2010 – Parta nadšenců se rozhodla založit vlastní bazar na motorkářské oblečení. „Chtěl jsem prodat nějaké oblečení na motorku, tak jsem zadal do pár bazarů inzerát s velikostí, která na věcech byla napsaná. Jenže pak jezdili lidi si věci vyzkoušet a já zjistil, že prodat na první pokus podle uvedené velikosti je nesmysl.“ řekl o začátku nápadu Tomáš. Jeho přítelkyně Petruška k tomu dodává: „On byl Tomáš hrozně překvapen, že každý výrobce má jiné rozměry pro označení a že co je pro jednoho L, může být u druhého 2XL.“

Tak vznikl nápad prodat oblečení přes vlastní bazar, který formou tipů bude prodávající i kupující navádět jak si oblečení změřit a maximalizovat tak možnou shodu. Autoři věří, že co prodávající prodává na Motohadrech, bude nakupujícímu sedět a ušetří si tak zbytečné cesty na zkoušky vabank.

Nápad byl tedy na světě a zbývalo ho „jen“ zrealizovat. Tomáš s Petruškou oslovili známého, který se zabývá tvorbou webů. „Oni mě vytáhli jen tak na pivo, nakonec jsem jim kolem čtvrté ráno slíbil skoro všechno“, říká k tomu kamarád Greencat.

Samotná realizace byla otázkou několika týdnů a všichni tři autoři už Motohadrům propadli jako koníčku. I když všichni tři pracují, po večerech vymýšlejí nové funkce, návody a rady. A také jak zneužít známé k propagaci. A tak se stalo, že web pokřtila na konci června kapela Visací zámek (viz. foto). Během prázdnin pak bude tahákem aukce podepsaného křiváku zpěváka této kapely Jana Hauberta. Tomáš to komentuje: „On už asi Honzovi tak úplně není, protože se upřímně zaradoval, že ho má kde nabídnout“.

 


Tomáš Sýkora

www.motohadry.cz 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   IDM 125ccm na Sachsenringu 2010 a svěřenci Jirky Šrámka, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose