www.car.cz
 

Elektrický C Survolt - Je to opravdové soutěžní auto
     14.7.2010 10:23 - tisková zpráva


Elektrický C Survolt podnikl své první a úspěšné vystoupení na velkém soutěžním okruhu

CITROËN SURVOLT : 100% ELEKTRICKÝ SOUTĚŽNÍ VŮZ BYL NA LE MANS NEJRYCHLEJŠÍ
U příležitosti Mans Classic, elektrický CITROËN Survolt podnikl své první vystoupení na velkém soutěžním okruhu . Se svým technologickým řešením, ve světě závodních vozů naprosto vzácným, CITROËN využívá svůj elektrický potenciál a ukazuje světu své know-how.

Jeho pilot,Vanina Ickx, jež seděl za volantem Survoltu, nám odhaluje své první dojmy : « Jsem velmi hrdý, že se mohu účastnit takto jedinečného projektu. Na dráze jsem si jízdu skutečně užil. Je to opravdové soutěžní auto s velmi slibným potenciálem do budoucna ».

 



Martina Bedrnová
PR manager
Citroën Česká republika, s.r.o.
e-mail: martina.bedrnova@citroen.com

Značka CITROËN
Kreativní a dynamická značka Citroën uvádí v roce 2010 na trh první model nové řady Citroën DS3.
CITROËN, který se opírá o 90 let „Kreativní technologie“, přináší konkrétní odpovědi na otázky ochrany životního prostředí a v roce 2010 přichází se dvěma elektrickými vozy a u všech svých vozů začíná využívat systém Stop & Start. Citroën, to je 8 000 kontaktních míst, 13 500 zaměstnanců, zastoupení v téměř 80 zemích a 1 346 000 vozů prodaných v roce 2009.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Sportovní elektro koncept C Survolt v Le Mans, foto Citroen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose