www.car.cz
 

Na německý Nürburgring vyrazila již většina rozsáhlé výpravy týmu Buggyra
     21.7.2010 13:32 - tisková zpráva


Štěstí přeje připraveným!

Již dnes vyráží směr Nürburgring další část rozsáhlé výpravy týmu Buggyra International Racing System. Jejím nepochybně nejdůležitějším členem je David Vršecký.

Dvojnásobný mistr Evropy cítí i přes nepřeberné množství zkušeností před závodem roku jistou dávku nervozity. "Mírná nervozita nepramení z jezdeckého postu, ale z pozice konstruktéra. Máme za sebou čtyři týdny velmi usilovné práce a věříme, že jsme odvedli dobrou práci," tvrdí úřadující šampión s tím, že sice nelze hovořit o revolučních změnách, auto by se však mělo chovat podstatně lépe, než tomu bylo doposud.. "Neudělali jsme jednu velkou, ale o několik na sebe navazujících změn. Zatím všechno ukazuje na to, že se jednalo o změny k lepšímu."

Závodní inženýr Robin Dolejš je velmi spokojený s rozložením závodního víkendu do čtyř dnů. "Už ve čtvrtek odpoledne budeme mít data ke zpracování. Nemyslím si ale, že bychom museli dělat nějaké zásadní zásahy. Na druhou stranu, štěstí přeje připraveným."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Chopard GP Grobming 2010 od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose