www.car.cz
 

Pojeďte pro neopakovatelné zážitky i záběry před GP Brno do Vídně !!
     21.7.2010 13:47 - tisková zpráva


Brno má Grand Prix a Vídeň slaví! Získejte neopakovatelné záběry!

Historickým centrem Vídně budou ve středu 11. srpna burácet motocykly a řídit je budou ti nejlepší jezdci světa. Do Brna se 13. – 15. srpna 2010 po roce vrací nejvýznamnější motoristický seriál MotoGP a o radost z této výjimečné chvíle se chce s moravskou metropolí podělit i hlavní město Rakouska.

Pro veřejnost i novináře se chystá opravdu spektakulární podívaná. Ve středu 11. srpna projedou závodníci na svých strojích okružní vídeňskou třídou Ringstrasse. Fotografům a kameramanům se naskytne neopakovatelná příležitost zachytit jezdce na motorkách a v pozadí vídeňský Burgtheater nebo rakouský parlament!

Chybět by neměl ani český jezdec Karel Abraham, který má v posledních týdnech oslnivou formu a namířeno má právě do královské třídy MotoGP.

Vloni si vídeňskou oslavu motosportu nenechalo ujít úctyhodných 25 tisíc diváků! Nenechte si ji ujít ani Vy.

 

PR

a ještě jedna akce, kterou  tímto připomínáme  !! Soutěž o vstupenky na blížící se závod WTCC 2010 na okruhu v Brně !! Již spuštěna !!

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jakub Kornfeil a MotoGP v Anglii 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose