www.car.cz
 

Uzdravený Valentino Rossi je v plné formě a pojede v Brně !!
     4.8.2010 14:59 - tisková zpráva


Rossi v plné formě přijede do Brna, královská třída MotoGP bude naposledy bez české účasti

Letošní Cardion ab Grand Prix České republiky se zapíše do paměti hned z několika důvodů. V první řadě se netrpělivě očekává návrat téměř zázračně uzdraveného Valentina Rossiho. Obdivovaný jezdec si při posledním závodě v německém Sachsenringu vyzkoušel, zda vydrží ostrou soutěžní zátěž a na Brno se nyní upínají napjaté zraky fanoušků i motocyklových odborníků. Co předvede The Doctor na Masarykově okruhu, kde v loňském roce stanovil neoficiální rekord kola?

Nejen česká veřejnost pak zaměří pozornost na nadějného domácího jezdce Karla Abrahama, jenž pro příští sezonu podepsal smlouvu s Ducati a je historicky prvním tuzemským závodníkem, který zakusí „královskou třídu“ MotoGP.

Mistrovství světa silničních motocyklů Cardion ab Grand Prix České republiky se koná 13. – 15. srpna 2010. Vstupenky bude možné zakoupit od 9. srpna na pokladnách. Již o nadcházejícím víkendu však budou k dispozici v brněnském Olympia centru, kde se mohou zájemci setkat i s nejkrásnějšími hosteskami brněnského Automotodromu.

Návštěvníci Olympie si mohou prohlédnout také nablýskané coupé Volvo C30. Automotodrom Brno je o závodním víkendu předá jednomu z majitelů vstupenek, kteří poslali soutěžní SMS a tipovali, jak rychle v tomto voze Karel Abraham třikrát obkrouží Masarykův okruh.

 www.brno-circuit.com  
www.automotodrombrno.cz

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Autosalon Brno 2010 a partnerské posádky Motormixu, foto Pavel Jelínek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose