www.car.cz
 

Novinka: Rus Konovalov pojede s Buggyrou !!!
     6.8.2010 18:36 - tisková zpráva


Konovalov v barvách Buggyry!

Zatímco v předchozích závodech hájil vedle Davida Vršeckého barvy Buggyry Uwe Nittel, ve Smolensku ho nahradí domácí závodník Michail Konovalov.

soutěž o vstupenky do depa na evropské TRUCKY do Mostu !!

"Nic většího se v Rusku letos nepojede, angažování domácího jezdce je z marketingového hlediska zcela pochopitelným tahem," řekl v reakci na jezdeckou rošádu sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda. "Nemá cenu zastírat, že nám nejde ani tak o výsledek, jako o prezentaci značky. Na druhé straně, když mohl Michal v roce 2008 nahradit v týmu Egona Allgauera trojnásobného mistra Evropy Körbera, proč by nemohl v jednom závodě startovat místo průběžně desátého Nittela."

Prakticky stejný názor zastává i David Vršecký. "Nikdo neví, co nás ve Smolensku čeká. Mít domorodce v depu se může vždycky hodit. Kromě toho Michail testoval Buggyru loni v Mostě a nevypadalo to špatně."

"Jsem dost soudný na to, abych věděl, že při prvním svezení s Buggyrou neudělám žádnou díru do světa. Přesto se ale hodně těším. Startovat v historicky prvním závodě na ruské půdě v barvách Buggyry zdaleka převyšuje ambicemi, se kterými jsem pře lety do truckracingu vstupoval," komentoval svou účast Michail Konovalov. A zároveň prozradil dílčí cíl. "Krajan Saša Lvov jede zatím výborně. Kdyby se mi podařilo získat doma více bodů, mohl bych se považovat za nejlepšího ruského truckera."

Buggyra

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky na Nurburgringu a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose