www.car.cz
 

Sedmnáctka Andrea z Děčína dostala divokou kartu pro Brno 2010
     6.8.2010 18:51 - tisková zpráva


S ostřílenými jezdci změří při Grand Prix síly sedmnáctiletá dívka

Nikoliv v doprovodném programu, ale na startovním roštu bok po boku nejlepších světových závodníků. V kategorii 125cc o příštím víkendu na Masarykově okruhu odstartují lídr průběžné klasifikace Marc Marquez, Luca Marconi, Jakub Kornfeil, Bradley Smith a... Andrea Toušková. Sedmnáctiletá slečna z Děčína dostala divokou kartu a s ní i šanci ukázat svůj talent celému světu.

Rozhodně však nebude jen do počtu. Nadějná závodnice týmu Honda se už před dvěma lety stala šampionkou Mistrovství Evropy minibiků. I na Mistrovství světa silničních motocyklů Cardion ab Grand Prix České republiky mezi stopětadvacítkami startovala už v roce 2008. A při svém prvním ostrém startu mezi světovou špičkou si vedla obdivuhodně! Kvalifikovala se do nedělního závodu a mezi těmi nejlepšími z nejlepších se umístila na 31. místě!

Jaký dárek si nadělí ke svým zářijovým osmnáctinám? Přijďte se podívat 13. – 15. srpna 2010 na Automotodrom Brno. V akci uvidíte i řadu dalších českých jezdců. Ve třídě Moto2 Karla Abrahama a Lukáše Peška, ve 125cc Jakuba Kornfeila a Ladislava Chmelíka a v Red Bull MotoGP Rookies Cupu Tomáše Vavrouše.

 

 foto jezdkyně nahoře z roku 2008

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jakub Kornfeil na Sachsengu 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose