www.car.cz
 

Kdo víc v Mostě zaujme Šárku Vaňkovou? Adam, nebo Jarek?
     tisková zpráva


Přípravy na akci roku vrcholí
 
V samém finále už jsou přípravné práce, které probíhají v areálu mosteckého Autodromu Duhové Energie před vrcholnou akcí motoristické sezóny MATADOR Czech Truck Prix 2004. V paddocku roste celé stanové město, které bude během následujícího víkendu  přechodným bydlištěm pro stovky účastníků FIA Evropského poháru tahačů i dalších doprovodných závodů.
 
„Pro přípravu areálu, tak, aby splňoval všechny požadavky našich hostů, děláme skutečně maximum,“ prohlásil předseda představenstva AUTODROMU MOST a.s. Jiří Kroužek. „Fakt, že u nás bude startovat sedmadvacet race trucků, posunuje český podnik evropského poháru tahačů na stejnou úroveň jako na ostatních slavných okruzích starého kontinentu, ať jde o francouzské Nogaro, italské Misano, či německý Nürburgring. Tahle informace se po Evropě velice rychle rozkřikla a očekáváme velice slušnou návštěvu. Hlavně v posledních letech jsou  závody tahačů po celém světě hojně navštěvovány a pro diváky mají skoro stejnou atraktivitu jako boje světového šampionátu F1, ne-li větší.
 
V motoristických kruzích se navíc pořád častěji mluví o tom, že ze stávajícího Evropského poháru trucků se časem vyvine dokonce světový šampionát,“ dodal Kroužek.
A tak zatímco se v parkovišti závodních strojů staví stany, hned vedle probíhají úklidové práce. Zprovozněno bylo i nové administrativní sídlo vedení okruhu v nástavbě nad budovou sociálních zařízení naproti startovní věži. Stav zázemí okruhu bude prostě o víkendu jednoznačně korespondovat s významem  stěžejního podniku, který se tu pojede.
 
Během čtvrtka už najedou všichni závodníci s technikou a začnou se připravovat na první páteční tréninky. Významu podniku odpovídá i zájem motoristických novinářů z celé Evropy, kterých je v současnosti akreditováno už přes osmdesát a stále přichází další a další žádosti. Kulisy závodů atraktivních obřích strojů chce využít dokonce i redakce českých erotických novin NEI Report a během víkendu v Mostě vznikne odvážná a ojedinělá fotografická kolekce. Páteční večer bude, stejně jako všude jinde, zasvěcen novinářským jízdám. Jezdci jednotlivých týmů budou ve vyhrazeném čase vozit v rychlých tahačích nejen žurnalisty, fotografy a kameramany, ale  také celebrity, V.I.P. hosty a obchodní partnery a na řadu přijdou také výherci soutěží.
 
O tom, že jedním z hlavních hostů neděle bude finalistka Super Star Šárka Vaňková, už zaznělo mnoho informací, ale začaly se už objevovat dokonce i spekulace o tom, že půvabná mladá zpěvačka se v Mostě potká se sympatickými mladými závodníky Adamem Lackem a  Jarkem  Janišem, který ji dokonce sveze v pohárové octavií, a kdoví jaké jiskry mohou mezi talentovaným mládím při takové příležitosti přeskočit.
 
Na konání jedné z nejvýznamnějších motoristických i společenských akcí roku upozorňují všechna média a jejich zástupci mají termín podniku v diářích označen červenou barvou. Soukromé televize Prima a Nova vysílají reklamní spoty v hlavních časech. I to je důkazem, že letošní MATADOR Czech Truck Prix bude pro všechny návštěvníky velkým svátkem.
(25.8. 2004)
 
 
 
 
 
 
 
tisk info    Dušan Matouš
                                  

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose