www.car.cz
 

Páteční předkrm v Komořanech : Mažoretky, ohňostroj i Tomáš Enge!
     10.9.2010 16:36 - tisková zpráva


O stylovou tečku za pátečním předkrmem se postará večerní ohňostroj v Komořanech !!

Mažoretky, ohňostroj a Enge!

Termín 10. – 11. září 2010 mají ve svém kalendáři tučně zatržený všichni automobiloví nadšenci z vyškovského regionu. Jedná se o jediné dny v roce, kdy se v těchto končinách objeví nejlepší rallyoví jezdci tuzemské scény, doplněni o zajímavé hosty ze sousedních států. Zatímco vloni byl středem pozornosti rakouský host Michael Kogler s VW Scirocco, letos je účast zahraničních posádek výrazně bohatší.

Admiral rally se stala jedinou českou soutěží letošní sezóny, která má čest přivítat elitu soutěžních posádek ze Slovenské republiky v kompletní sestavě. Kromě Melichárka, Drotára a Grzyba svůj start před pár hodinami oficiálně potvrdil i mnohonásobný šampión Jozef Béreš junior, nad jehož účastí dlouho visel otazník kvůli havárii na nedávné Barum rally Zlín. Pesimistické zprávy o pomalém uzdravování této špičkové posádky se naštěstí neukázaly být pravdivé a vše nasvědčuje tomu, že dvojice Béreš – Müller nebude na slavnostním startu v Komořanech chybět.

Slavnostní zahájení soutěže se podobně jako v loňském roce uskuteční na startovní rampě v areálu společnosti E.D.P. Komořany. Snažili jsme se program rozšířit tak, aby zaujal nejen motoristické nadšence. Diváci se mohou těšit na vystoupení mažoretek, anebo si můžou dopřát ochutnávku z produkce vyškovského pivovaru. O stylovou tečku za pátečním předkrmem se postará večerní ohňostroj, jenž bude spuštěn krátce po tom, co ze startovní rampy sjede poslední posádka.“
 
Na představení posádek by se měli objevit všichni favorité letošního ročníku. Pro soutěžící, kteří od pořadatelů obdrželi písemnou pozvánku, je prezentace na rampě povinná, ostatní dvojice se mohou zúčastnit dle svého uvážení. Jedním z největších taháků této předstartovní akce je bezpochyby výtečný okruhový jezdec Tomáš Enge. Jelikož je pravděpodobné, že se liberecký motoristický všeuměl po Admiral rally zase na nějaký pátek z prostředí českého rally sportu vytratí, jedná se o vzácnou příležitost, jak jej vidět na vlastní oči a přidat do své sbírky jeho autogram. Zajímavostí je, že se Enge na vyškovské rally mimořádně objeví v barvách hlavního sponzora soutěže – společnosti Admiral. Jeho soutěžním náčiním bude Lancer deváté evoluce z dílen týmu Josefa Semeráda.
 
Páteční večerní program v Komořanech zahájí svým vystoupením mažoretky a naplno se rozjede v 19:00 hodin, kdy vyjede na rampu první soutěžní posádka. Bližší informace o letošní Admiral rally najdou všichni zájemci na oficiálních internetových stránkách soutěže – www.rallyvyskov.cz.
 
 
            Text: Jiří Dokulil, FTR-media
            Foto: Jan Olejníček
 
        PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Historic show RB od Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose