www.car.cz
 

Na voze Davida Vršeckého je před Le Mans dost hodně práce
     15.9.2010 22:51 - tisková zpráva


Drahá každá minuta!

Zatímco mechanici Buggyry zamířili již v pondělí směr Le Mans, vyrazila dnes ráno z Roudnice nad Labem do dějiště konání osmého podniku letošního šampionátu tahačů dodávka s náhradními díly.

Po úvodním dni závodního víkendu v Zoderu totiž mechanici konstatovali, že na voze Davida Vršeckého je nutno vyměnit prakticky vše. "Když to trochu přeženu, nedošlo snad jen k výměně volantu. Od pondělka jsme dávali dohromady veškeré potřebné náhradní díly, včetně spojky či diferenciálu. V tomto směru by nás nemělo nic zaskočit," tvrdil šéf týmové logistiky Petr Marek.

"Na druhou stranu, člověk nikdy neví. Díval jsem se do svých záznamů, problémy se servem, měl David naposled v srpnu 2007 v Mostě. Po třech letech klidu se objevila závada, na jejíž existenci jsme skoro zapomněli."

Logistický boss však již žije přípravami na Jaramu. A dumá nad tím, kterak co nejrychleji dopravit do BTC oba závodní speciály. "David s Robinem chtějí udělat na autě nějaké změny, chystáme testování. Musíme ale zvládnout servis a do Jaramy je to 2600 km," objasňuje Petr Marek. "Uvidíme, jak se bude vyvíjet situace v Le Mans, ale bezprostředně po závodě začneme s největší pravděpodobností balit. Každá minuta bude drahá."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Mostě 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose