www.car.cz
 

MORGAN CHALLENGE 2010: Michal Pavlík zakončil sezonu ve Snettertonu dvojitým vítězstvím
     9.10.2010 21:55 - tisková zpráva


Všechno má svůj konec….. Seriály Aero Racing Morgan Challenge a Thoroughbred portscar Championship si ho letos naplánovaly na okruh ve Snettertonu a za termín si zvolily minulou sobotu. V kulise pravého podzimního počasí s mixem slunce, mraků, větru i deště se necelá třicítka jezdců rozloučila s uplynulou sezonou.

Byl mezi nimi i stálý účastník obou seriálů jedenačtyřicetiletý brněnský jezdec Michal Pavlík s vozem Morgan 4/4 Competition. V průběhu závodního dne se projevil fakt, že Michal Pavlík na tomto velmi rychlém okruhu startoval v rámci svého prozatím dvouletého působení na britských ostrovech již poněkolikáté a také díky tomu v obou závěrečných závodech ve svých třídách bezpečně zvítězil.

Jeho celkové prvenství v ročníku 2010 bylo jak ve třídě E Aero Racing Morgan Challenge tak ve třídě A Thoroughbred Sportscar Championship jasné již před tímto dernierovým kláním a tak poslední letošní příděl bodů pouze podtrhl tuto nezvratnou skutečnost. „Nechtěl jsem, aby pro mne sezona skončila v okamžiku zisku titulů, ale až v okamžiku průjezdu pod šachovnicovou vlajkou skutečně posledního závodu z letošního kalendáře.

Z tohoto důvodu jsem ani na okamžik nezapochyboval o svém startu ve Snettertonu a nelituji toho! Největší radost mi ale o minulém víkendu udělala nabídka tovární podpory pro příští sezonu a to za předpokladu, že zůstanu závodně i nadále v Anglii a pojedu i v roce 2011 stejný program se stejným typem vozu jako letos.

Taková nabídka se neodmítá, ale protože mám v plánu se po roce rovněž vrátit na italské okruhy a startovat kromě seriálu Coppa Italia také ještě v jednom dalším a to s nově připraveným vozem, vidím už teď svůj kalendář pro rok 2011 jako mírně řečeno hodně nabitý“ říká k minulosti i budoucnosti samotný jezdec.

Informace a kontakty na stránkách www.mp-morgan-racing.eu a www.michal-pavlik.eu.


 
 
Fotogalerie:   MORGAN CHALLENGE 2010: Michal Pavlík dvakrát zlatý ve Snettertonu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose