www.car.cz
 

Most: Super Star na návštěvě u Super týmu
     tisková zpráva


Super Star na návštěvě u Super týmu
 
Šárka Vaňková se těší na nedělní adrenalin
 
Finalistka soutěže Česko hledá Super Star Šárka Vaňková bude jedním z hlavních hostů víkendové MATADOR Czech Truck Prix 2004 na mosteckém Autodromu Duhové Energie. Už ve čtvrtek se přijela podívat co ji čeká a na pozvání ČESKÝ TELECOM Prima Teamu strávila příjemnou hodinku na návštěvě ve stájovém ležení.
 
Hostitelem a průvodcem jí byl jezdec Adam Lacko, který bude v Mostě bojovat o důležité body ve FIA Evropském poháru tahačů, aby ještě zlepšil své dosavadní čtvrté místo v průběžném pořadí. Šárku zajímal obří závodní truck i pracoviště pilota a Adam jí rád vysvětloval problematiku řízení šestitunového kolosu. Představa, že by si vyměnili role a za volantem by seděla Šárka a  na Adama by zbylo místo spolujezdce, byla docela zajímavá.
 
Šárku v neděli kromě autogramiády na diváckém svahu každopádně čeká velký zážitek. V pohárové octavii jí v polední pauze sveze pilot prestižního DTM Jarek Janiš. "Na tuhle věc se opravdu strašně těším, ještě nikdy jsem nic podobného nezažila," svěřila se Šárka. "No, s Jarkem se máš na co těšit," smál se Adam a chtěl půvabnou drobnou zpěvačku od této zkoušky odradit. "Kdepak, v žádném případě se o to nenechám připravit, kdy jindy bych takový adrenalinový příděl mohla zažít," kontrovala odhodlaně Šárka.
 
Na okruhu už je všechno připraveno a během dneška najely definitivně všechny týmy s kompletním vybavením. Paddock je zcela zaplněn a atmosféra skutečně připomíná velké podniky na světových závodních drahách zvučných jmen. Páteční program začíná už po ránu a pojedou se především volné tréninky. Odpoledne už půjde o víc, protože se pojedou první kvalifikace. Večer bude vyhrazen jízdám pro novináře, ale také speciální akci, kterou pořádají organizátoři Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu. Piloti, ale i mechanici a další členové týmů se zúčastní závodu na kolech, který je vypsán na dvě kola mostecké dráhy, což obnáší něco přes osm kilometrů!
 
Všichni účastníci MATADOR Czech Truck Prix 2004 těší na sobotní open air paddock party, která bude připravena přímo v parkovišti závodních strojů. Na diváckém svahu už jsou připraveny i všechny atrakce pro malé i velké diváky. Všechno zkrátka směřuje ke startu největší letošní akce na mosteckém okruhu.  Nejen Šárka se tedy má na co těšit...
(26.8. 2004)
 
 
tisk info
Dušan Matouš

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose