www.car.cz
 

ISR a Salaquarda již začínají testovat na rok 2011 !
     18.10.2010 18:49 - tisková zpráva


Tisková zpráva Filipa Salaquardy
Praha, 17. října 2010
Začala příprava na příští ročník

Ačkoliv jsme si už odškrtli poslední položku z letošního kalendáře Světové serie Renaultu, pro tým ISR a jeho jezdce Filipa Salaquardu sezona ještě nekončí. „V pondělí 18. října začínají další testy na španělském Motorlandu Aragon, při nichž bych se také měl svézt,“ prozradil nám pražský závodník své další plány.

Při posledním podniku seriálu v Barceloně se k němu tentokrát štěstí otočilo zády: „Sobotní kvalifikace nebyla špatná, nicméně už v ní jsem pociťoval, že diferenciál nepracuje úplně na sto procent. V boxech jsme potom zjistili, že se také přehřívají zadní pneumatiky a brzdy. Laborovali jsme s tím celý víkend, ale úplně odstranit všechny potíže se nám podařilo až před testy, které na Katalánském okruhu navazovaly na závody.“ Přesto se Filip v sobotní jízdě udržel na bodované příčce, i když auto postupně ztrácelo rychlost. V neděli pršelo a hendikep v podobě špatně fungujícího diferenciálu se tím jen prohloubil.

Při testech už byly oba monoposty opět ve vrcholné kondici. Filip Salaquarda i jeho kolega Esteban Guerrieri si tentokrát dali přestávku a šanci dostali další zájemci. Byli mezi nimi starý známý Alexander Rossi z USA, dále Kolumbijec Julian Leal a Rus Daniil Move. Nejlépe si vcelku podle očekávání vedl Rossi, který za ISR už absolvoval letošní závod v Monte Carlu. V obou seancích byl vždy druhý nejrychlejší. Leal zajel pátý a Move jedenáctý čas.



Zpracoval: Sport-Press
PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Petr Fulín a jeho veleúspěšné finále na Hockenheimu 2010

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose