www.car.cz
 

S Davidem Vršeckým pojede na Dakar i závodní inženýr
     22.10.2010 13:10 - tisková zpráva


Na Dakar ve dvou

Jak bylo oznámeno, zúčastní se David Vršecký na začátku příštího roku Rallye Dakar. Nejedná se však o jediné zastoupení Buggyry na nejslavnější dálkové soutěži planety.

Vedle Davida bude totiž součástí Czech Dakar Teamu rovněž závodní inženýr Robin Dolejš. Důvod jeho účasti je snadno pochopitelný. Tatru 815 o objemu 18 100 ccm totiž pohání kapalinou chlazený motor Caterpillar. Jedná se tedy o silnější verzi motoru, který využívá Buggyra. "V současné době připravujeme v Buggyra Technology Centru motor pro Dakar. Do konce týdne bude motor připravený na stolici k prvnímu brzdění výkonu," prozradil Robin. Jak zároveň dodal, na Dakaru se zúčastní především za účelem zisku nových zkušeností.

"Abych pravdu řekl, ani mě nenapadlo, že bych nabídku neakceptoval. Zvláště, když je možné, že Buggyra do budoucna rozšíří své pole působnosti právě tímto směrem. Zajímá mě vyhodnocování dat, práce závodních inženýrů v průběhu celého závodu, fungování týmu mechaniků, řešení krizových situací. Zkušeností není nikdy dost a nedají se koupit."

 

Buggyra

Czech Dakar team

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra po sezóně na promoakci v Táboře, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose