www.car.cz
 

Epilog si nenechali ujít Tomáš Berdych, Radek Dlouhý, či Tomáš Hron
     24.10.2010 23:52 - tisková zpráva


Invicta Epilog lákal hvězdy. Poslední závod sezony na Automotodromu Brno si nenechal ujít Tomáš Berdych, Radek Dlouhý ani Tomáš Hron

Jako promenáda pro slavné sportovce vypadal v sobotu odpoledne startovní rošt Masarykova okruhu. Mezi auty se proplétaly elitní tuzemské hvězdy a podtrhly tak význam závěrečného podniku letošní vydařené sezony.

Úsměvy nešetřila světová šestka a nejúspěšnější český tenista současnosti Tomáš Berdych. Hned o pár metrů dál si potřásal pravicí s motocyklovým závodníkem Karlem Abrahamem a automobilovým jezdcem Michalem Matějovským několikanásobný mistr světa v thajském boxu Tomáš Hron. „Je to super podívaná. Hned jak bude příležitost, moc rád bych si zkusil okruh objet taky,“ neskrýval nadšení.

Zdrženlivější byl k jízdě na motorce. „Auto je přece jenom bezpečnější a pohodlnější. Nemůžu si dovolit zranění a k motorkám mám respekt,“ přiznal šampion.


„On má ale hrozně silný fáro. Multivan,“ dobíral si ho další z oblíbených sportovců, útočník hokejové Komety Radek Dlouhý. Ten se byl letos na okruhu podívat už potřetí, ujít si nenechal ani Cardion AB Grand Prix České republiky.

V Kometě prý ale k největším motoristickým nadšencům nepatří. „Hodně jezdí Sasu Hovi na své Hondě. Motorku mají i Trvka (Jiří Trvaj) a Dopi (Jiří Dopita). Ti si ale jezdí stylově na Harleyi,“ usmíval se Dlouhý, který se svým kamarádem Hronem piluje boxerský styl.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2010 miniobjektivem Pavla Jelínka podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose