www.car.cz
 

Karel Abraham se Epilogu vůbec nezalekl
     25.10.2010 00:01 - tisková zpráva


Karel Abraham sedl za volant a dokázal, že závodit může i v autě

Na startu Invicta Epilogu mělo svůj vůz čtyřiatřicet ostřílených posádek. Mezi jezdci týmu Seat Sport Slovakia však byl i jeden, který jel ve dvou stopách premiérově. Přítomnost Karla Abrahama v závodu byla příjemným osvěžením celého závodu a lákadlem pro diváky zvědavé na to, jak si motocyklový jezdec povede.

Vysoké ambice týmu Seat Sport Slovakia se potvrdily již po prvních třech hodinách šestihodinového závodu, kdy jezdci Michal Matějovský a Vladimír Hybáček uzmuli mistrovský titul. Jejich vynikající výkon pak potvrdili Karel Abraham a Patrik Nemec. Oblíbený Abaja (Karel Abraham) přivedl celý Masarykův okruh k úžasu, když údaje z časomíry potvrdily, že z celé posádky zajel nejrychleji.

Křest ohněm tak vyšel bez nadsázky na výbornou. Až na dvě drobné výjimky, kdy musel řešit obtížné předjížděcí manévry. „Jsem rád, že jsem si to zkusil. Mám ze závodu hodně dobrý pocit,“ radoval se Abraham. 

Navíc při euforické jízdě dokázal zůstat nohama na zemi. „Naštěstí jsem nepřekročil limit svých možností, takže jsem autu neublížil. Bylo to vynikající zpestření mezi motocyklovými Velkými cenami,“ podotkl.
Jeho výkon byl skvělým příslibem do budoucnosti. A Abaja se šance možná opravdu znovu chopí. „Rád bych si závodění s autem zase někdy zkusil,“ vylíčil nadšeně.

Poslední podnik sezony si nenechali ujít ani další významní sportovci. Na Automotodromu Brno strávil celé odpoledne i šestý tenista světového žebříčku Tomáš Berdych nebo několikanásobný světový šampion v thajském boxu Tomáš Hron. Pravicí s Abajou si potřásl i útočník hokejové Komety Radek Dlouhý.

Všichni se poté společně vyfotili v jednom ze závodních boxů s ředitelkou Automotodromu Brno paní Ivanou Ulmanovou. 
 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2010 miniobjektivem Pavla Jelínka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose