www.car.cz
 

Testovací kolotoč v kokpitu monopostu týmu ISR
     25.10.2010 12:07 - tisková zpráva


Tisková zpráva Filipa Salaquardy
Praha 25. října 2010
Kolotoč v kokpitu

Definitivní tečku za letošní sezonou Světové serie Renaultu udělaly testy na španělském okruhu Motorland Aragon. Renault Sport na ně pozval také vítěze jiných formulových serií.

V kokpitech obou monopostů českého týmu ISR proto docházelo k častému střídání. Kromě kmenového jezdce Filipa Salaquardy se do nich posadili také Američan Alexander Rossi, Italové Federico Leo a Fabio Onidi, Francouz Tom Dillmann a britský závodník Lewis Williamson. Nejpřesvědčivěji si vedli Rossi a čerstvý mistr německé F3 Dillmann, kteří byli vždy v jednom ze svých vystoupení nejrychlejší. Znovu tím tak potvrdili vynikající výkonnost vozů ISR. Filip Salaquarda se svým účinkováním příliš spokojen nebyl.

Seance, do níž nastoupil, byla totiž poznamenána přemírou vyvěšených žlutých vlajek. Kvůli tomu se také vytratil efekt nových pneumatik, které si v jejím průběhu nechal nasadit. Rezultoval z toho nakonec až desátý nejlepší čas.

Filip se po návratu přemístil na „diplomatickou frontu“ a společně se svým otcem Igorem vede intenzivní jednání o svém angažmá pro příští rok.

Zpracoval: Sport-Press

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Stáj ISR v závěru sezóny 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose