www.car.cz
 

Václavské náměstí zažije v sobotu křest knihy i velkou autogramiádu
     5.11.2010 22:14 - Pavel Jelínek


Václavské náměstí v Praze zažije tuto sobotu křest knihy Antonína Charouze i autogramiádu předních českých závodníků

V sobotu 6. listopadu 2010 ve 14:00 hodin se v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí 41 v Praze sejdou jezdci Tomáš Enge, Jan Charouz, Petr Charouz, Erik Janiš, Jarek Janiš, Adam Lacko a Václav Pech, aby společně s kmotrem publikace Martinem Dejdarem pokřtili knihu životních osudů Antonína Charouze Nebe, peklo, ráj závodníka a manažera A.Ch.

Křest knihy, jejímž autorem je publicista Dalibor Janek, proběhne u příležitosti ukončení aktivní závodnické kariéry Antonína Charouze, který svůj poslední start absolvoval při závěrečném podniku letošní sezony Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích, kde se svými syny Janem a Petrem zvítězil v šestihodinovém vytrvalostním závodě Epilog 2010.

Fanoušci motoristického sportu budou mít příležitost knihu přímo na místě nejen zakoupit, ale mohou si ji také nechat podepsat jak autorem, tak osobnostmi, o jejichž závodnických kariérách publikace vypráví. Na místě V knihkupectví budou k vidění také závodní vozy Mercedes-Benz C AMG DTM a monopost Renault F1.

Akce, která proběhne díky významné podpoře Paláce knih Luxor a vydavatelství Computer Press, bude pro příznivce motoristického sportu výjimečnou možností setkat se s předními osobnostmi českého motoristického sportu.

Proto nezapomeňte! V sobotu 6. listopadu ve 14:00 v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí 41 v Praze!

BPA

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose