www.car.cz
 

MOTORMIX na druhou půli listopadu: Epilog i dakarské písečné testy…
     12.11.2010 23:24 - Pavel Jelínek


V Motormixu na závěr listopadu jsou k vidění okruhové závody, okruhové trucky i třeba testy na blížící se Dakar. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na www.tvmotormix.cz.
 
Dakar 2011 se rychle blíží a testy na něj s Tatrou 815 4x4 Dakar společně s Markem Spáčilem absolvoval také David Vršecký, kterého jsme zastihli při první jízdě v tomto voze. Ještě jednou a s řadou rozhovorů se vracíme k okruhovému Epilogu na Masarykově okruhu.Pražský rallyesprint se rychle blíží a letos hlásí řadu novinek. Evropský šampionát trucků naopak již skončil a nováček týmu Buggyra Uwe Nittel dostal nakonec hned dvě ceny – nejlepšího nováčka a za největší crash. Naopak smutnější zprávou je fakt, že vedení brněnského Masarykova okruhu ruší další významné automobilové závody, takže příští rok se v Brně nepojedou tři z nejvýznamnějších podniků. Na závěr si můžete zasoutěžít o lístky na Pražský rallyesprint, který se uskuteční v úvodu prosince,“ uvádí šéfredaktor tradičního magazínu Motormix Pavel Jelínek
 
Pro zajímavost doplňme, že v pořadu se objeví i řada rozhovorů především z Epilogu. Pohovoří zde Marcel Kusín ( BMW M3 GTR), Martin Matzke sen. ( manager týmu), Martin Matzke jun. ( Saleen S7R , BMW M3 GTR), Petr Válek ( BMW M3 GTR), Michaela Pešková ( BMW M3 GTR), Robert Šenkýř ( BMW M3 E36 GTR), Tomáš Kusý ( Lotus Exige), Vladímír Hladík ( Porsche 997 RSR), Milan Kašpárek ( Audi TT-R DTM), Karel Kubů ( majitel týmu), Michael Vorba, Saleen S7R ( Ferrari 430), Štefan Rosina ( Saleen S7R, Porsche 911 GT3 RS), Joseph Šmarda ( Renault Clio RS), Karel Abraham ( tentokrát pro změnu a premiérově Seat Leon SC TDI) a Petr Kačírek ( BMW M3 GTR). Krátce promluví také Marek Spáčil ( Tatra 815 4x4 Dakar) a David Vršecký ( Tatra 815 4x4 Dakar, Buggyra ).
 
Připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který bude ještě dva týdny ke stažení na internetu. V prvním listopadovém MotorMIXU můžete na úvod vidět posledním díl vrchařského LM Berg trophy 2010 a tedy dramatický závod v Divákách. Evropský šampionát trucků skončil vítězstvím Davida Vršeckého, celkově ale dvojnásobný mistr Evropy titul neobhájil a skončil až pátý. Nicméně hned vzápětí o sobě dal tým velmi výrazně vědět, když ohlásil, že Vršecký pojede v zimní truckerské pauze Dakar 2011 s Tatrou s Markem Spáčilem. (!!!!) Roman Kresta vyhrál Rallye Jeseníky a získal tak alespoň „malý“ titul, jako náplast na pro něj nevydařený velký šampionát a nechyběli jsme ani na Rallye legend v San Marinu. Ještě jednou a podrobněji se pak vrácíme k Podzimní ceně Masarykova okruhu a to i s řadou rozhovorů a také do východočeských Holic, které zakončily tuzemský motokrosový šampionát. Nečekaným a velmi příjemným překvapením je jistě skutečnost, že rallye Bohemia usiluje o zařazení do seriálu MS. Na závěr pak přinášíme reportáž z šestihodinového Epilogu,který udělal definitivní tečku za okruhovou sezónou 2010,“ připomíná ještě Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Kamera:
Jan Olejníček
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
Vítězslav Klígl
Karel Kubeš
Štefan Vidovič
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Veronika Šeblová
Kateřina Kopová
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 listopad 02
V Brně 11. listopadu 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testování Letka Týmu v píscích u Senice objektivem Jar.Pazderníka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose