www.car.cz
 

KM Racing připraven na Dakar 2011
     21.11.2010 20:25 - Pavel Jelínek


V podobném složení , v jaém se představil  na Dakaru před rokem, se připravuje na start blížící Rallye Dakar 2011 český tým KM Racing pod vedením jeho  šéfa Martina Macíka. V tradičních žluto-černých barvách se premiérově objeví také polský čtyřkolkář Lukasz Laskawiecz, pro něhož postavil stroj samozřejmě Josef Macháček, a opět nechybí ani  slovenský motocyklista Ivan Jakeš

Tým tedy bude národnostně bohatší, přičemž dost výraznoiu změnou je především fakt, že za volantem Liazu se letos neobjeví šéf týmu Martin Macík, který se vloni blýskl výrazným  úspěchem ( celkově čtvrté místo  v kamiónech), na rozdíl od ostatních českých posádek kamionů. Martin tedy bude řídit jeden z kamionů, avšak "pouze" jeden z doprovodných vozů svého týmu.

"Tým je rovnocenný, jako byl na minulém ročníku. Jen jsme vyměnili čtyřkolku za motorku a je česko-slovensko-polský. Pokračujeme v intencích, jak jsme plánovali loni a věřím, že za rok budeme ještě početnější, protože máme k dispozici minimálně další čtyři kvalitní motorky,"  prozradil Martin Macík na sobotním setkání s novináři v Sedlčanech. Fotky připravených kamiónů před odjezdem pak můžete vidět v naší fotogalerii.


"Vedle úřadujícího evropského šampiona v cross-country čtyřkolek Laskawiecze a Jakeše jsou členy týmu šestinásobný dakarský vítěz Josef Macháček, Martin Plechatý také na čtyřkolkách, i minule nejlepší  český motorkář na startu David Pabiška. Závodní kamion ( LIAZ) bude pilotoval Vlastimil Vildman. Díky většímu počtu pneumatik pro quady pojedeme s dvěma doprovodnými kamiony," dodal dále  Macík.

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Macíkův tým těsně před odjezdem na Dakar 2011, foto Jirka Vintr

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose