www.car.cz
 

Jarní Rallye Praha Revival 2011 se představuje již nyní
     1.12.2010 23:42 - tisková zpráva


RALLYE PRAHA REVIVAL se představuje.


Na základě, až nečekaně kladné odezvy na podzimní Rallye Berounka Revival, jsme se rozhodli uspořádat v termínu 1-3.4.2011 výše uvedenou akci.
Kromě kladné odezvy nás přesvědčilo i to, že jsme dostali od mnoha bývalých jezdců vynadáno, že o akci nevěděli! Takže oproti Berounce počítáme s vyšší účastí lidí, které jsme my, obyčejní fandové autosportu, znali dříve pouze z televize a časopisů. No a nyní si s nimi můžeme zasoutěžit!

Tímto také vyzýváme, všechny ty z bývalých jezdců, ke kterým se nedonesla pozvánka, o zaslaní kontaktu na mail x.racing@seznam.cz

Samozřejmě jsme se leččemu přiučili a budeme se snažit vyvarovat chyb z Berounky. Takže již chystejte vozy na duben. Zde je nutné připomenout, že se jedná o jízdu pravidelnosti, tak na klasické RZ můžeme zapomenout. Akce zřejmě začně v pátek večer / cca 21h/ noční etapou „ Křivoklátskou“. Součástí etapy by měla být slalomová noční zkouška Cementárna – Zadní Kopanina o délce 2km. Což je úsek, kde byla vždy RZ na výše uvedených soutěžích. Etapa bude zakončena na SS Učiliště, kde si každý, kromě bodů za test, stanoví základ pro Zkoušku stálosti výkonu /popíšeme příště/.

Sobota a neděle již bude stejná jako Berounka, s tím, že se neuskuteční SS Strašice, ale místo toho nový prvek z dávné minulosti, a to sprint etapa.../ také popíšeme příště/. Spaní a „ kulturní večer“ opět na Živohošti.

Cíl bude opět v učilišti. Místo motokár bude zavěrečná SS Učiliště II. Součástí této SS bude vyhodnocení zkoušky stálosti výkonu / přidělení trestných bodů/. Předpokládá se délka rallye cca 450km. Mohou startovat vozy do r.v. 1985, na start budou výjimečně připuštěna i auta do r.v. 1987, ale s penalizací 5s á SS.
Z legend, nestartujících na Berounce, již přislíbili účast – Jana Nesrstová, Milan Zapadlo, František Fadrný, Tomáš Hank, Pavel Šofr a Josef Michl.

Závěrem žádáme majitele hezkých veteránů k včasnému přihlášení, již nyní je ve starovce cca 60 potvrzených posádek.
Veškeré info k soutěži, kterou bude pořádat AMK Bílá labuť, najdete na www.edda.cz  

Za organizační tým Eda Patera

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rallye show Epružice 2010 a havárie Subaru objektivem Mirka Beneše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose