www.car.cz
 

Vyškovský Jan Olejníček se dál brání proti lžím některých zástupců FASu !!!
     7.12.2010 23:24 - Pavel Jelínek


V minulých dnech jsme zveřejnili (jako první) nepochybně zajímavý článek o poměrech, které vládnou  "tam nahoře", kde se takzvaně  řídí  český motoristický sport - na FAS, potažmo v   komisích FAS. Zcela  konkrétně pak v  rallye komisi FAS, kde to  dost silně  ZAVÁNÍ, jak je  dost jednoznačně zřejmé z řady   následujících faktů.

Viz : Nepochybně vydařená Admiral rally a pravdy pořadatelů kontra LŽI Ing. Rosického a Filipa Schovánka
2.12.2010 - Zbytek výše uvedeného citátu může svým pojetím spíše vyvolat vzpomínky na padesátá léta minulého století, než posloužit jako skutečné, konstruktivní hodnocení, protože v textu není vůbec nic konkrétního, co by bylo možno nějak řešit, je to jen taková špinavá agresivní mlha. 

O problému se sice nyní hodně   diskutuje, ale to je tak asi všechno. FAS se tváří, že se ho to  netýká a nemá zájem neco   řešit a vyřešit. Zde je pak celkové shrnutí faktů pořadatelů:

Zdá se, že prakticky všichni chápou to skvělé rozhodnutí FASu a mají ve věci jasno, i když jednoznačně vyslovený důvod zatím nikde nepadl. My sami jsme FAS žádali, aby nám sdělil důvody svého neobvyklého rozhodnutí, ale zatím marně. Rosický už něco publikoval, ale ten je schopen postupně pošpinit všechny živé i mrtvé, jen nevysloví nic konkrétního. Tak to řeknu naplno já: Schovánek neměl ve Vyškově poslední slovo v počtu vest pro JNK Zlín. To je celý problém, ze kterého tzv. mediální partner šampionátu vytvořil neuvěřitelné divadlo a někteří ve svazu se přidali, protože vidina peněz našeho sponzora jim patrně kalí zrak a rozum.

JNK studio nám na základě dohody vyrábí prezentační DVD pro sponzory, obce a ostatní partnery. Aby bylo zachyceno dění na 40 km trati RZ, dohodl se pořadatel s JNK na počtu 16 vest pro kameramany.

Schovánek, čili Mediasport ale určil počet 8, prý na základě jakéhosi nového pravidla, které schválili ve svazu rally. Nám ale žádné takové nové pravidlo nikdo nesdělil. Ostatně řády jasně říkají, že všechna pravidla musejí být řádně oznámena všem, kteří je mají dodržovat. Schovánek nám tvrdil, že to bylo zveřejněno v bulletinu, ale na webu AČR si může každý snadno ověřit, že to není pravda. Letošní bulletiny jsou tam zveřejněny tři, v žádném z nich nic takového není. My jsme plně respektovali to, co je pro akreditační proces stanoveno v NSŘ příl. 12. Hrát se má podle pravidel a v nich není uvedeno nic o tom, že by pořadatel neměl právo do akreditací pro svůj podnik mluvit.

Takže toto je pravý důvod, všechno ostatní kolem už spíš pomluvy než fakta. Třeba já osobně jsem s Rosickým na rally vůbec nemluvil, nic jsem neřídil, nic jsem nerozhodoval, takže story co všechno spáchal Olejníček, to už je jen takový rituál ze setrvačnosti. Dodnes nevím, proč si Pátl vybral právě moje jméno, když já jsem s ním nikdy v životě nic neřešil, ani s ním osobně nejednal. Například konkrétně ty vesty rozhodlo kolektivně ředitelství volbou ze dvou možností, které nám dal Schovánek po dlouhé konzultaci s Rosickým, takže žádná senzace se nekonala.

Chtěl bych zdůraznit, že pořadatelem Admiral rally byl náš klub a to je demokraticky pracující a suverénní uskupení, které co si odhlasuje, to dělá. Od FASu ani od Mediasportu jsme na rally nedostali ani jednu jedinou korunu. Opakuji, ani jedinou korunu. Mediasport nám kromě tohoto způsobil i další problém, protože oni se nikoho neptají, kam zabodnou své reklamy, a když vlastník statku vidí v televizi, že bez jeho souhlasu si někdo nainstaluje na jeho pozemek reklamy, na kterých vydělává, tak se oprávněně ptá po svém podílu a ptá se samozřejmě nás…

Pokud skutečně mají platit takováto pravidla, je možnost návratu vyškovské rally velmi, velmi nepravděpodobná. Ale nikoho tady o ničem nepřesvědčuji, nikomu nic nepodsouvám. A pokud má někdo jiná fakta, rád se nechám přesvědčit, i když to dnes už nemá na nic vliv. My se necítíme, jako že jsme přišli o něco, bez čeho bychom nemohli existovat. Naše dílo, to byla vždycky služba jiným, ne sobě.

Jan Olejníček Replica Patek Philippe Nautilus 5711

( za pořadatele Admiral rallye Vyškov)


 
 
Fotogalerie:   Admiral rallye Vyškov 2010, foto Přemysl Řihánek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose