www.car.cz
 

Karel Abraham na pracovní návštěvě v Hradci
     17.12.2010 12:26 - tisková zpráva


Matějovský se v pátek 10. 12. sešel v Hradci Králové se svým kamarádem, motocyklovým závodníkem Karlem Abrahamem, se kterým se společně účastnili posledního závodu letošní sezony v závodech automobilů na okruzích - brněnského Epilogu.

Známý motocyklový závodník, který bude v příštím roce účastníkem nejprestižnější třídy Moto GP, se stal 10. 12. hostem populárního pořadu Českého rozhlasu Hradec Králové, který se vždy v pátek vysílá v dopoledních hodinách pod názvem "Péháčko- páteční Habaděj" a moderátoři si do tohoto pořadu zvou k rozhovoru některou z významných osobností ze sportu, kultury apod.. Karel Abraham navštívil v Hradci Králové také další instituce a mimo jiné jej přijal ke krátké besedě také hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc.

Oba jezdci, Michal Matějovský a Karel Abraham, se pak dále setkali na společném obědě v královéhradecké restauraci Springfield a měli tak možnost spolu v klidu pohovořit jak o sezóně právě končící, tak zejména o té nadcházející.

 

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Karel Abrahám na návštěvě v Hradci, foto týmu ČSMS

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose