www.car.cz
 

Také čtvrtý Plechatý po nehodě skončil !! Důvodem byla havárie a uražené kolo
     7.1.2011 23:44 - tisková zpráva


Plechatý po nehodě skončil
Českého jezdce na čtyřkolce vyřadilo z Rallye Dakar utržené kolo

Veliká smůla postihla v 6. etapě Rallye Dakar z Iquique do Ariky Martina Plechatého. Člen stáje KM Racing několik kilometrů před CP4 utrhl na svém stroji Yamaha Raptor kolo a v další jízdě už nemohl pokračovat. Motocyklista, který před rokem musel z této soutěže odstoupit kvůli zranění ramene, tentokrát vyvázl z nehody bez úhony.

Mladoboleslavskému jezdci se tak nesplní sen, aby na druhý pokus dovedl svůj quad do cíle v Buenos Aires. Po dopolední penalizaci jeho týmového kolegy Josefa Macháčka se tak vysoké ambice české účasti na čtyřkolových motocyklech během pár hodin prakticky rozplynuly. V době karambolu byl Plechatý na průběžném čtvrtém místě.

Přes kaňony do Antofagasty

Po dni odpočinku v bivaku poblíž chilského města Arica se v neděli rozjede druhá část nejtěžšího vytrvalostního dobrodružství. Sedmá etapa Rallye Dakar se vyznačuje nejdelším měřeným úsekem v celé soutěži a na závěr divokým sešupem k Tichému oceánu. Na trati přes poušť Atacama čekají posádky dvě časovky. Nejdřív je bude vyčerpávat únavné klání vedoucí několika kaňony, ve druhé rychlejší části už budou spěchat do cíle v Antofagastě.

Proporce 7. etapy - biky a quady: přesuny 208 km, měřené úseky: 631 km, celkem 839 km. Auta a trucky: Přesuny 208 km, měřené úseky: 611 km, celkem 819 km.

http://www.kmracing.cz/

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Hedvábná stezka 2010 a VW, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose