www.car.cz
 

Rallye Party chystá motoristické lahůdky
     tisková zpráva


HRADEC KRÁLOVÉ - Hned několik sportovních motoristických disciplín se představí fanouškům závodních automobilů na I. ročníku Rallye Party v Hradci Králové. Na Všesportovním stadionu v Malšovicích a jeho blízkém okolí uvidí diváci 4. září v ostrém nasazení soutěžní "rallye" vozy, vozy specifikace WRC, autokrosové  speciály, automobily které se účastní závodů do vrchu, hobbykrosu a chybět nebudou ani historické stroje.
 
"V doprovodném programu se představí streetfighter Petr Kozák se svou Kawasaki ZX 7. Je připravena soutěž ve které budou diváci hlasovat o nejlepší průjezd pomocí SMS a odměnou jim bude Playstation 2, hry WRC 3 a další hodnotné ceny," uvedl hlavní pořadatel akce Jiří Hladík. Podle jeho informace například účast na Rallye Party potvrdil i Jan Kopecký s továrním vozem Škoda Fabia WRC.
 
Jak dále pořadatel upozornil, budou mít možnost diváci na Rallye Party vyhrát řadu hodnotných cen, mj. Playstation 2 nebo hry WRC 3, F 1 a to pokud se zúčastní hlasovací soutěže. Ta bude hodnotit zúčastněné posádky a jejich stroje. "Na stadionu budou také dva stojany s Playstationy 2, na kterých se budou moci děti i dospělí vyřádit v automobilové hře WRC 3," doplnil pan Hladík.
 
 Akce, která je vůbec první svého druhu v republice, bude navíc podle něj o to zajímavější, že se jí mohou zúčastnit i jezdci bez licencí a automobily ani výstroj nemusejí mít aktuální homologaci. Na akci je zajištěn bezbariérový přístup pro vozíčkáře včetně WC.
 
Další informace na www.rallyeparty. cz
 
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose