www.car.cz
 

Tým MKR technology vyrazil na výlet do Švýcar
     20.1.2011 23:13 - tisková zpráva


Tým se odreagoval v Bösigerově impériu

Celý víkend před vyhlášením ankety Sportovec roku na Litoměřicku strávil náš tým v kompletní sestavě v Langenthalu. Švýcarské městečko je totiž domovinou našeho úspěšného pilota a v anketě nominovaného Markuse Bösigera, který pro své kolegy, přátelé a partnery připravil velmi zajímavý kulturně sportovní program.

Náš druhý muž celkového pořadí uplynulého evropského šampionátu hosty nejprve přivítal ve svém sportovním centru, kde jsme si na začátek „střihli“ partičku bowlingu, abychom se pak mohli přesunout do Bösigerova menšího muzea závodních vozidel. „A že tam jsou opravdové skvosty jako Schumacherovo a Raikkonenovo závodní ferrari. Mimo formulí nás rozhodně zaujaly vystavené motory,“ podotkl elektroinženýr Matouš Kaba, když připomněl, že přehlídka vyvrcholila ukázkou chodu Rolls Royce motoru, který se používal ve stíhacím letadle Spitfire za druhé světové války.

Hlavním vrcholem však bylo hokejové utkání našeho týmu proti „zbytku světa“. „Všichni jsme nafasovali výstroj a šli na věc. Postavil se proti nám i náš pilot Oestreich, takže o to byla větší motivace soupeře rozsekat, což se také povedlo. Ve Švýcarsku jsme tedy ostudu neudělali,“ usmál se mechanik Ruda Hořejší.

V programu pak nemohly chybět ani zasloužené kulinářské speciality. „Jednou z nich bylo třeba typické švýcarské sýrové fondue,“ podotkla Klára Kress.

Třídenní cesta do Bösigerova impéria skončila právě u samotného jezdce, který týmu ukázal další svoji vášeň, tedy ryby a akvária. A že není žádný troškař, když se akvária a nádrže s mohutnými rybami rozprostírají po širokém pozemku. „Tady by si rybáři přišli na své. Metrový kapr nebo dvoumetrový jeseter tu nebylo prakticky nic výjimečného. Samozřejmě, že jsme s klukama přemýšleli, že bychom tam nahodili udici. To by Markus koukal, jak bychom mu dokázali vyplenit rybník,“ zasmál se typicky s velkou mírou nadsázky Radek Urlich.

Práce na dokončení motorové brzdy na dílně v Židovicích a příprava na novou sezonu nás však hnala brzy zpátky. „Bylo to velmi příjemné zpestření náročných dnů, které od rána do večera trávíme na dílně. Bavili jsme se všichni do jednoho. Jen škoda, že to je k Markusovi taková dálka, ale rozhodně ta cesta stála za to,“ uzavřel mechanik Petr Stoynev.

http://mkr-technology.com


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2011 a vítězné vozy týmu Kamaz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose