www.car.cz
 

David Komárek pojede letos pro změnu s plackou Norma
     26.1.2011 14:28 - Pavel Jelínek


Vrchař David Komárek a mnohonásobný mistr republiky v této disciplíně má již několik dní ve svých dílnách zcela nový stroj - rychlou placku Norma. Vůz zatím zůstane v původním zbarvení a již je prakticky připraven na sezónu.

Poprvé bude k vidění na závodech v březnu v Mostě a poté  v dubnu v Brně, kde se v neděli 10. dubna opět po pár letech pojede Brněnský Drak, tedy závod do vrchu  v protisměru obvyklého směru jízdy. Pojede se zde mimochodem závod MČR a LMBT 2011, takže je na startu  očekávána  účast možná  až 130 jezdců.

Mimochodem,  do rychlé novinky  plánuje přesednout také Komárkův týmový kolega Marek  Rybníček, který se objeví za volantem  ostrého Eclipse, naladěného  právě Davidem.

Komárkova Norma by měla patřit k tomu zcela  nejrychlejšímu, co u nás bude letos jezdit v závodech do vrchu. David se bude zaměřovat na  seriál LMBT, kde vloni  skončil velmi těsně druhý.

Rozhovor s jezdcem  z Okříšek na Třebíčsku s řadou dalších podrobností, můžete vidět v příštím Motormixu (  viz také  na internetu na www.tvmotormix.cz)


 
 
Fotogalerie:   Vrchař David Komárek má nový stroj- rychlou placku Norma

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose