www.car.cz
 

Nad síly Vršeckého byli v anketě desetiletí pouze Antonio Albacete a Lutz Bernau
     6.2.2011 22:59 - tisková zpráva


Bronzový Vršecký

Třetí místo v anketě o Nejlepšího truckera desetiletí pořádaného Truck Racing Magazine získal David Vršecký. Nad jeho síly byli pouze Antonio Albacete a Lutz Bernau.

Ve prospěch španělského jezdce rozhodl třetí titul mistra Evropy, Lutz Bernau přidal ke dvěma titulům tři druhá místa. Navíc má jako šefservisman Antonio Albaceteho značný podíl na jeho výsledcích. "Největší boj spolu svedli o třetí příčku David Vršecký s Gerdem Körberem. Ve prospěch Davida nakonec rozhodly světové rekordy. A jeho tituly jsou přece jen mladší, tudíž snáze zapamatovatelné," prozradila editorka jediného evropského magazínu specializovaného na závody trucků Zuzana Fonténová.

"Na to, že jsem vstup do truckracingu oslavil tím, že jsem při prvním testování v Mostě hodil Buggyru na boudu, to není špatné," reagoval na své umístění David Vršecký. "Nejsem velkým stoupencem anket. Pokud se ale vycházelo z počtu titulů, vítězství a bodů, považuji výsledky za objektivní."

Vedle trojice Antonio Albacete, Lutz Bernau, David Vršecký se do elitní desítky dále vešli Gerd Körber, Markus Bösiger, Egon Allgäuer, Markus Östreich, Stuart Oliver, Fritz Kreutzpointer a Stanislav Matějovský.



Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Obě havarované zelené Tatry CDT jsou již v přístavu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose