www.car.cz
 

17.ročník soutěže Rally Breslau má rekord v podobě počtu 300 přihlášek
     11.2.2011 08:14 - Pavel Jelínek


Rally Breslau 2011: Rekord

17.ročník soutěže Rally Breslau má už první rekord v podobě počtu přihlášek.

Pouhé tři týdny po otevření startovní listiny ( což bylo 15.ledna) je všech 300 startovních míst této největší evropské amatérské rally rozebráno.
Závodníci ze 17 zemí, letos poprvé také z USA, Austrálie, Litvy a Albánie, potvrdili skutečně mezinárodní charakter této soutěže a je očekávan tlak na další místa v závodě nazývaném „Dakar severu“.

Soutěž startujucí poslední červnovou sobotu se zakončením první sobotu v červenci spojuje partnerská města Drážďany a Wroclav. Celková trasa dlouhá 1 600 kilometrů z Německa do Polska vede většinou přes vojenská či industriální území a nabízí závodníkům všechny druhy terénů a překážek, přes písečné plochy až po brody a močály.

Zastoupeny jsou všechny kategorie – motocykly, čtyřkolky, terénní vozy i vozy nákladní, kterých se letos přihlásilo celkem 47.




Z našich posádek se závodu  zúčastňuje např. Svoboda tým se svoji Tatrou 815  Dakar, který mimochodem letos staví nový vůz.

 

 

Překlad : Jiří Fiala


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2011 a další pěkné foto Loprais Tatra týmu od Maindru Photo

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose