www.car.cz
 

Nyní jsou dálkové závody mimo zorné pole dvojnásobného mistra Evropy Vršeckého
     18.2.2011 15:41 - tisková zpráva


Car možná dostal strach!
Ve středu se v tisku objevila informace o tom, že sedminásobný vítěz Rally Dakar Vladimír Čagin ukončil nečekaně závodní kariéru. David Vršecký zná možná důvod jeho překvapivého rozhodnutí.

"Čagin nepochybně sledoval, jak jsme si s Robinem vedli na Dakaru. A pokud mu někdo prozradil, že Buggyra nevylučuje další vývoj motorů pro Dakar, tak to prostě zabalil. Uvidíme, jak zareaguje KAMAZ," reagoval David se smíchem bezprostředně na informaci ohledně konce ruského jezdce přezdívaného Car.

"A teď vážně. Pravý důvod zná asi jenom Čagin, nicméně troufám si odhadovat, že poté, co překonal počet vítězství Karla Lopraise, jednoduše ztratil motivaci. I když není vyloučeno, že v průběhu roku své rozhodnutí přehodnotí. Devět dakarských titulů Peterhansela představuje hodně velkou výzvu."

V současné době jsou dálkové závody mimo zorné pole dvojnásobného mistra Evropy. "Jsem v kontaktu s Markem Spáčilem. Samozřejmě, že budu sledovat, jak si povede v dalších závodech, ale minimálně do října jsou mojí jednoznačnou prioritou závody tahačů," uvedl David.



Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Motokárové Setkání mistrů 2011 v Kart areně Litomyšl-foto Pavel a Tonda Malí

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose