www.car.cz
 

Tomáše Kostku láká hlavně šampionát DTM
     19.2.2011 13:03 - Pavel Jelínek


Známý okruhový jezdec a také okruhový  úřadující šampion Tomáš Kostka by se v letošním roce chtěl především vrátit do německého DTM a jeho tým také v tomto duchu jedná.

To jistě není malý  cíl a tak je otázkou, jak  uvedená jednání dopadnou a  zda se to povede. Nicméně Kostka má ještě další jistě zajímavou nabídku na letošní sezónu a to  do  zcela jiné  motoristické disciplíny. Fandové jístě vědí, že  je Tomáš také velkým  příznivcem  automobilových soutěží a navíc mu to i za volantem soutěžního vozu  jde výborně. Dokázal  to umístěním  v TOP desítce třeba na loňské  Barumce, či druhým místem na sněhové Mikulášské rallye ve Slušovicích, přestože zde  jel vlastně  poprvé na sněhu. Dokázal zde ale  úžasný cit  pro vůz S 2000. A tak není divu, že dostal nabídku startovat v letošní sezóně také   přímo se speciálem WRC.

"Vše ale záleží na výsledku jednání o návratu do DTM. Obě nabídky jsou  zajímavé. Ale DTM je mým a pro tým hlavním cílem," říká mimo jiné Tomáš Kostka.

Mnohem více pak  jezdec  prozradí v pořadu TV Motormix ( viz www.tvmotormix.cz) , ale až v březnu. Navíc v něm budou i další rozhovory s mnoha dalšími jezdci. Zcela nový díl Motormixu se pak na  obrazovkách i na internetu objeví již o nadcházejícím víkendu.

 

Pavel Jelínek


 
 
Fotogalerie:   Zimní vzpomínka na jarní Tuscan Rewind 2010 - foto Tonda Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose