www.car.cz
 

CRT připravuje změny v technické a mediální oblasti
     25.2.2011 14:32 - tisková zpráva


CRT CZ 2011 nabírá obrátky a atraktivitu

Promotér Citroën Racing Trophy CZ Gekon Racing s.r.o. nespí na vavřínech a představuje první aktivity pro účastníky letošního seriálu vozů Citroën C2-R2 Max a Citroën DS3 3RT.

Snaha organizátora se soustředí do dvou oblastí – technické a mediální.

V první jde o zlepšení technického zázemí pro posádky speciálů Citroën při jednotlivých podnicích CRT CZ 2011, který odstartuje při Valašské rally 25. března. Na žadné ze soutěží nebude chybět kamión s náhradními díly společnosti Gekon Racing.

Pro účastníky bude v servisní zóně připraven cateringový stan (jídlo pro účastníky CRT CZ 2011a jejich týmy po celou dobu trvání soutěže za zvýhodněný paušální poplatek, kávový catering Dallmayr zdarma), kam budou srdečně zváni i fanoušci CRT CZ.

Vedení CRT CZ se podařilo pro posádky vyjednat také slevy u firmy Křenek motorsport. Jedná se o 10% slevu na všechny výrobky z katalogu ISA racing a Sparco a 15% slevu na závodní benzín ELF (dodavatel Křenek motorsport).

S technikou úzce souvisí i možnost účastníků CRT CZ zúčastnit se také vypsaného poháru Pirelli (start na pneumatikách italské značky je povinný). Účastníci poháru Pirelli se mohou těšit na zvýhodněné ceny pneu během celé sezony, jeho vítězové na konečné finanční odměny.

V mediální oblasti se organizátor CRT CZ 2011 snaží pozvednout prestiž šampionátu a mediální výstup z jednotlivých závodů. Seriál se dočká zviditelnění už při jednotlivých podnicích. Součástí centrálního stanu CRT bude i velkoplošná obrazovka, kde budou k vidění promo videa a aktuální sestřihy z jednotlivých soutěží CRT CZ. Kompletní videa budou ke shlédnutí i na oficiálním webu www.citroenracingtrophy.cz  a partnerském serveru www.rallylife.cz, který se bude dění v seriálu CRT CZ úzce věnovat.

Promotér CRT CZ 2001 navázal i úzkou spolupráci se specializovaným magazínem Rally a časopisem Faster magazín. V jejich obsahu se budou pravidelně objevovat reportáže z jednotlivých soutěží i řada dalších zajímavostí ze zákulisí Citroën Racing Trophy.

Kalendář Citroën Racing Trophy CZ 2011

25. – 26. března Valašská rally Val. Meziříčí
27. – 28. května Rally Český Krumlov
10. – 12. června Agrotec Rally Hustopeče
01. – 03. července Bohemia Rally
26. – 28. srpna Barum rally Zlín
23. – 24. září Rally Příbram

Všechny potřebné informace k Citroën Racing Trophy CZ 2011 naleznete na aktualizovaných stránkách: www.citroenracingtrophy.cz 

Martina Bedrnová
PR manager
Citroën Česká republika, s.r.o.

Společnosti Total, Pirelli, PSA Finance Česká republika a OMD jsou partnery CITROËN RACING TROPHY CZ.


Citroën Racing Trophy CZ bude nově zajišťovat společnost GEKON RACING s.r.o., která zároveň distribuuje náhradní díly a přestavbové kity pro vozy Citroën C2 R2 MAX i pro nové vozy Citroën DS3 R3T. V případě potřeby GEKON RACING s.r.o. poskytne všem zájemcům o starty s vozy Citroën detailní informace.



Kontakt: GEKON RACING s.r.o. (Tomáš Pletka, tel.: +420 777 853 681, e-mail: t.pletka@iol.cz)


 
 
Fotogalerie:   Zimní vzpomínka na jarní Tuscan Rewind 2010 - foto Tonda Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose