www.car.cz
 

MOTORMIX na úvod března: Valda před sezónou, Kostka chce do DTM…
     6.3.2011 11:35 - Pavel Jelínek


V pátém letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín s řadou jistě zajímavých rozhovorů. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout  pravou   myší a uložit jako.

 

A takto již vypadá konkrétní obsah pořadu s nabídkou  desítky aktuálních příspěvků. „Tomáš Kostka by se chtěl vrátit do DTM a pokud to nevyjde, má nabídku jezdit letos také rallye s vozem WRC. Navštívili jsme i téměř neznámou, ale jistě atraktivní disciplínu Autoskiering. Tým Roberta Šenkýř připravuje na sezónu opět několik vozů, i když tentokrát známý jezdec promluví v Motormixu jen krátce a více řekne příště. Před sezónou jsme hovořili také s úřadujícím mistrem v rallye Pavlem Valouškem a na únorové Švédské rallye vybojovali zlato a stříbro naši Martinové Semerád a Prokop. Další úřadující mistr Zdeněk Pořízek zase prozradí, že přestupuje do speciálu Hummer H3 EVO 1. Podrobněji nahlédneme na velmi atraktivní disciplínu, zvanou trucktrial, přičemž jeho  tuzemská sezóna startuje zhruba za měsíc tradičně v Milovicích. Informujeme rovněž o faktu, že Motormix také letos připravuje výstavku závodních speciálů různých disciplín a to  na červnovém Autosalonu Brno, přičemž tentokrát nebude v pavilonu Z, ale přesunuje se do moderního G1. Zmíníme také tzv. Hedvábnou stezku, která se letos jede již v červenci a kam se chystá i několik  našich posádek, i novinku, že šestinásobný vítěz Dakaru Rus Čagin jako jezdec nečekaně končí. Ná závěr můžete vidět rozhovor s Davidem Vršeckým o jeho světových rekordech v Dubaji a pak i těch dalších, jejichž sedmileté výročí si v Buggyře připomněli právě v minulých dnech. Na úplný závěr si můžete opět zasoutěžit o DVD z Afrika Eco Race 2011,“ vypočítává nabídku příspěvků šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

 

Připomenout můžeme také obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu

 „Zavítali jsme na motoskiering v Kostelci nad Orlicí a vzápětí se pro změnu ze sněhu přesunuli do horkého písku do Afriky, o které nám povykládal Tomáš Tomeček, vítěz nedávné Africa Eco Race mezi trucky. O nedávném problému českého motokrosu i jeho nadcházející sezóně  pohovořil pořadatel těchto závodů Jan Juřička. David Vršecký zase odhalil jméno druhého jezdce Buggyry pro letošní sezónu, jímž bude Brit Levett. Krátce jsme se podívali také na závod FMX v Brně, jemuž kraloval mistr světa Libor Podmol, a diváci se mohli dozvědět i další horkou novinku. Třebíčský Martin Hudec nám totiž prozradil, že by chtěl s Jardou Pešlem, zkušeným „offrouďákem“ startovat již na příštím Dakaru 2012 s Pajerem,“ připomíná výčet příspěvků z minulého dílu šéf a zároveň producent Motormixu

 

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, na severu Čech ve Štětí atd. V jednání jsou momentálně i další a nové lokality.

 

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz , kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout  pravou   myší a uložit jako ….

 

 

Námět, scénář : Pavel Jelínek

Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 březen 01

V Brně 6. března 2011

 

Email : tvmotormix@seznam.cz 

Web:   www.tvmotormix.cz  


 
 
Fotogalerie:   CRASH RallyShow Kozákov 5.2. 2011 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose