www.car.cz
 

Václav Pech před Šumavou výrazně odlehčil auto
     6.4.2011 14:59 - tisková zpráva


Pro posádku EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel teď začíná hodně hektický týden. Mají před sebou seznamovací jízdy na Rallye Šumava, kde v pátek odstartují do druhého závodu Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye, ale hlavně jejich tým teď čekají náročné tři dny při přestavbě Mitsubishi Lancer EVO IX do nové kategorie R4.

Chceme dál bojovat na absolutní špičce, a abychom stačili rychlejším speciálům S2000, rozhodli jsme se naše auto přestavět do nové kategorie R4. V pátek prvního dubna proběhla homologace a hned v pondělí jsme jeli do Itálie pro přestavbový KIT. Mechanici pak budou mít hodně napilno, aby před Šumavou stihli alespoň nějakou část přestavby. Měli bychom tam už tedy odstartovat s odlehčeným autem. Uvidíme, jestli se stihnou i další úpravy na podvozku, předvídá před startem Rallye Šumava Václav Pech jun. 

Rallye Šumava je domácí soutěží posádky Pech - Uhel. V tomto roce se sice posádky nevypraví závodit do centra Plzně, jak tomu bylo v minulých letech, ale i tak se k tratím rychlostních zkoušek postaví velké množství fanoušků a kamarádů Václava Pecha jun. i Petra Uhla. Na Šumavu se těším. Páteční etapa bývá po stránce tratí trochu jednodušší, ale zase se jede z části za tmy. Náročné to ovšem bude v sobotu v okolí Vimperku a Prachatic. Mnoho úseků rychlostních zkoušek bývá pokryto vrstvou zimního posypu a musí se zde často měnit jízdní styl od čisté stopy, až po divoké smyky, které se určitě budou líbit divákům,“ láká na rallye Šumava, která se odstartuje v pátek 8. dubna v 16:15 na klatovském náměstí a skončí tamtéž po odjetí celkové tratě v délce 565 km v sobotu po osmnácté hodině, Václav Pech jun.

 

 

 

Petr Eliáš

 
 
Fotogalerie:   Zimní vzpomínka na jarní Tuscan Rewind 2010 - foto Tonda Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose