www.car.cz
 

Liqui Moly Komvet Racing v plné síle na Slovakiaring.
     20.4.2011 13:36 - Jirka Navrkal


O tomto víkendu pokračuje druhým dílem letošní seriál Liqui Moly Berg Cup 2011 závodem na prvním slovenském autodromu – Slovakiaring u Dunajské Stredy. Jedná se o náhradní řešení, ke kterému došlo vlivem odmítnutí místních orgánů uspořádat tento závod na trati Baba nedaleko Pezinku z důvodů havarijního stavu vozovky.

 

Audemars Piguet Royal Oak Replica

       K tomuto závodu je přihlášena opět kompletní osmička jezdců Liqui Moly Komvet Racing . Ti chtějí navázat na úspěšné výsledky úvodního závodu o Brněnského draka na brněnském Masarykově automotodromu. Ve skupině čtyřkolek S 1 nad 2000 ccm  se představí Drahoslav Šubert na deváté evoluci Mitsubishi, s osmičkou myšákem  pojede Tomáš Miniberger. V E1 do 1600 ccm s Peugeotem 106 Maxi bude startovat  Vojtěch Staněk, ve stejné skupině ale do 2000 ccm pojede Milan Boháč na Renaulta Clio Sport. Ve čtyřkolkách skupiny E1 nad 2000 ccm jsou přihlášení Jiří Špalek s Mitsubishi WRC 05 a Martin Zeman na šestkovém Mitsubishi. S dalším Mitsubishi s označením Eclipse EVO 650 pojede ve skupině E2SH Marek Rybníček. Dvojité absolutní vítězství z Brna by rád zopakoval v absolutním pořadí i ve skupině E2/C nad 2000 ccm David Komárek, který si pro letošní sezónu pořídil prvotřídní náčiní, francouzský prototyp Norma M20F se třílitovým motorem.

 

          V sobotu 23. dubna se uskuteční administrativní a technická přejímka, v neděli již v 8.00 hodin bude rozprava ředitelství závodu s jezdci a v devět hodin budou zahájeny dvě tréninkové jízdy. První závod na dvě jízdy bude mít start v 11.00 hodin a po vyhlášení nejlepších jezdců a krátké přestávce bude ve 14.00 hodin zahájen druhý závod na tři jízdy z nichž se dvě nejlepší jízdy budou započítávat do celkového pořadí. Závěrem bude opět vyhlášení nejlepších jezdců ze druhého závodu.

 

 

     

 

Tisková zpráva Liqui Moly Komvet Racing


 
 
Fotogalerie:   LMKR na Brněnském draku VARS 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose