www.car.cz
 

Z brněnského autosalonu přímo na okruh do Mostu
     9.6.2011 12:47 - Jirka Navrkal


Na brněnském výstavišti právě končí Autosalon 2011 (3.–9.6.2011), kterého se zúčastnil také závodní tým KT motorsport, který prezentoval své závodní vozy Lotus Exige v pavilonu V na stánku zastoupení Lotusu pro Českou republiku.

Pro tým po několikadenní prezentaci na brněnském autosalonu, který navštívilo velké množství motoristických fanoušků a nadšenců, aby si prohlédli zajímavé exponáty na stáncích známých motoristických značek, začíná opět velké „balení a stěhování“.

Ano, již tento víkend na mosteckém autodromu pokračuje dalším závodem okruhové MČR, kterého se tým zúčastní se svým dvoulitrovým vozem Lotus Exige S1. Po problémech se spojkou svého vozu, kdy Tomáš Kusý nemohl absolvovat druhý závod na okruhu v Poznani, by mělo být vše odstraněno a Lotus by měl být opět v „dobré“ kondici. To by chtěl závodní tým kolem jezdce Kusého potvrdit právě o víkendu v Mostě, kde budou jeho prioritou opět třída E1 do 2000 ccm.

 

 

 

-milans-

Tisková zpráva KT motorsport, 9.6.2011

 

Další informace na: www.lotus-sport.com


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose