www.car.cz
 

MOTORMIX na závěr června: Hustopeče, Autosalon, atraktivní Eurotrial ….
     29.6.2011 11:15 - Pavel Jelínek


V Motormixu na závěr června a úvod července můžete vidět Agrotec rally Hustopeče, expozici Motormixu na Autosalonu v Brně i třeba pozvánku na Eurotrial s řadou velmi atraktivních záběrů a nejen to. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout na tlačítko play nebo ulož jako přímo na titulní stránce webu.

Úvod pořadu bude patřit hustopečské Agrotec Mogul rallye, kterou vyhrála podle očekávání tovární posádka Škody. Také Autosalon Brno je již minulostí a nechyběl u něj ani Motormix se svoji vydařenou expozicí dvou desítek různých závodních speciálů v pavilonu G1. Naopak Hedvábná stezka se rychle blíží a hlásí rekordní zájem posádek a rekordní bude i česká účast. Také Eurotrial v Sedlčanech se rychle blíží a nejlepší pozvánkou na akci jsou jistě krásné a dramatické záběry z podobných akcí, tedy z letošních podniků offroadtrialu. Podíváme se také do Petrovic u Karviné, kam se vrátil tuzemský motokrosový šampionát. Václav Pech nám krátce prozradil novinky k jeho testu mini, který absolvoval v úvodu června. Před závěrem přinášíme ještě krátkou reportáž z autokrosu Humpolce a především pak zveme do Nové Paky, kde se pojede již o nadcházejícím víkendu ME v autokrosu, a přinášíme i pár novinek k Rally Vysočina,“ upřesňuje obsah pořadu Pavel Jelínek, šéfredaktor MotorMIXu.

Jarní Brno potvrdilo pověsti o značném poklesu úrovně českého okruhového šampionátu, o čemž svědčil jen tucet vozů na startu D4. Truckeři mají za sebou závody v Missanu a Albacete, přičemž hlavně při prvním uvedeném klání došlo i k řadě hodně dramatických situací, které ostatně nechybí ani v naší reportáži. Okruhový závodník Martin Matzke končí spolupráci s belgickým týmem a s Fordem GT již prestižní šampionát FIA GT1 nepojede, jak nám potvrdí i v rozhovoru. Novodobý Dakar plánuje další změny trasy a míří i do Peru a velmi atraktivní záběry přinášíme rovněž v pozvánce na blížící se závod Eurotrialu v Sedlčanech a také na ME v trucktrialu v Ostravě,“ připomíná ještě Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality a pořad bude snad ještě letos k vidění i třeba na Táborsku.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz nebo také obnovených stránkách www.motormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut ( max 20ti ) uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší uložit jako ….
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 červen 02
V Brně 27. června 2011
 
            www.motormix.cz

 
 
Fotogalerie:   CCR 2011 v maďarském Kapuváru

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose