www.car.cz
 

Jedenácté vítězství na Masarykově okruhu vybojoval Max Biaggi.
     10.7.2011 21:49 - Jirka Navrkal


Ve druhém závodě Superbiků na Masarykově okruhu se radoval z vítězství famozní Max Biaggi na Aprilii. Pro Biaggiho to bylo jedenácté vítězství na tomto okruhu. Jakub Smrž spadl.

Ke druhému závodu nastoupilo z původních 22 jezdců jenom 20. Po pádu v prvním závodě nemohl startovat Ruben Xaus ze Španělska, na startovací rošt se nepostavil ani Australan Chris Vermuelen. Po startu se na čelní pozici dostal Max Biaggi a tu přepustil na velice krátkou dobu v desátém a jedenáctém kole. Ve dvanáctém šel opět do čela a tuto pozici již do cíle neopustil  Druhý za nim dojel vítěz první jízdy Melandri a třetí opět patřilo Checcovi. Jakub Smrž druhý závod nedokončil, když ve dvanáctém kole havaroval. Po brněnském závodě je stále na čele Checca, který má 293 bodů a s 30 bodovým mankem je druhý Biaggi. Třetí je Malndri s 240 bodů. Jakub Smrž klenul na dvanácté místo, když ho o jeden bod předstihl jeho stájový kolega Guintoli, který má 89 bodů.

 

Pro www.car.cz - Jaromír Navrkal

foto : Jiří Navrkal


 
 
Fotogalerie:   WSBK 2011 Brno - Jakub Smrž objektivem Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose