www.car.cz
 

Co přinesl nový rok v nabídce Škoda Auto
     tisková zpráva


V prosincových dnech minulého roku skončila výroba akčního modelu Fabia Flash a v měsíci lednu sjede z pásů poslední vůz Fabia Praktik.

U vozu Fabia Classic Easy s motorem 1,2 HTP 40 kW s 5-stupňovou mechanickou převodovkou přibývá v základní výbavě výškově nastavitelné sedadlo řidiče a výškově a podélně nastavitelný sloupek řízení. Modely Fabia v provedení Classic Plus a Comfort Plus Vás určitě potěší mlhovými světly, která rovněž od nynějška naleznete v rámci základní výbavy. Nově lze zvlášť objednat třetí hlavovou opěru na zadních sedadlech a tříbodový pás tamtéž, což doposud nebylo možné.U modelové řady Fabia v provedení Comfort odpadá u motoru 2,0/80 kW ze základní výbavy automatická klimatizace.

Od ledna máte také možnost nechat odít svůj nový vůz Fabia a Octavia do barvy béžová Sahara metalíza. Bude však ukončena výroba automobilů v barvě oranžová Cayenne metalíza.

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose