www.car.cz
 

Konečně konkurence pro Charouzův Mercedes?
     Vladimír Rožánek


Nejmenovaný slovenský závodník přichystal na příští závodní sezónu konkurenci všem vozům Porsche a Mercedesu DTM v MMČR D4 na okruzích. Měli jsme možnost nahlédnout pod kapotu tohoto krasavce v úpravě DTM a nemůžeme ještě dnes vyjít z údivu. Super rychlý závodní vůz červené barvy bude jistě velkou konkurencí našich nejlepších okruhových strojů v hlavní divizi D4 a obavy bude mít konkurence hlavně ve vytrvalostních závodech. Speciál pochází z Německa a na jeho vývoji se podílela skupina lidí, která již nechce koukat na osamocený Mercedes Benz v čele D4, které se v zákulisí přezdívá Charouz Cup.
 
Vám nabízíme tento unikátní vůz k nahlédnutí také, jen se prosím nelekněte jeho obsahu motoru, s biturbem totiž umí i 300Km/h! V současné době se uvažuje kdo bude tento velmi silný stroj pilotovat, musí to být velmi zkušený závodník, aby vůz uřídil.
Vůz jste mohli zahlédnout také na Truck Prix v Mostě! Ještě netušíte??
 
Více zde
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose