www.car.cz
 

Martin Matzke dostal hned několik nabídek. Vybral si BMW Z4 GT3 EVO 2012
     23.3.2012 11:33 - tisková zpráva


Martin pojede podnik ADAC s BMW Z4

  Roudnický závodník Martin Matzke dostal na počátku roku 2012 hned několik nabídek. Po dlouhých jednáních padl nakonec výběr na prestižní německý seriál ADAC GT Masters. V tomto seriálu bude závodit s vozem BMW Z4 GT3 EVO 2012, které nasazuje tým WestCoast Racing.

Tento švédský tým patří k předním a zkušeným závodním týmům ve světě motorsportu a je již 16 let zákaznickým týmem BMW Motorsport. Martin již absolvoval první testování a moc si spolupráci pochvaloval. "Naše spolupráce s týmem se již od prvních okamžiků vyvíjí správným směrem. Tým pracuje velice dobře a prostředí v týmu je přátelské, téměř rodinné.

 Co se týče auta, jsem s ním velmi spokojený, auto sedí přesně mému jezdeckému stylu a je dobře ovladatelné," řekl Martin po testu. První závod startuje o posledním březnovém víkendu 31.3. - 1.4. 2012 na německém Oscherslebenu.

Diváci se mohou těšit na početné startovní pole se 44 závodními vozy a zvučnými jmény jako Peter Kox, Christian Abt, Sasha Bert a spoustu dalších známých účastníků. 

 

 


http://www.mm-racing.cz/


 
 
Fotogalerie:   Martin Matzke pojede s BMW Z4 - první testy

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose