www.car.cz
 

Evropská elita pojede o vikendu na trati v Nové Pace
     20.6.2012 22:27 - tisková zpráva


Už brzy se sejde evropská elita v Nové Pace

Dlouho očekávaný závod, který je vždy vrcholem sezóny ve Štikovské rokli, se kvapíkem blíží. Doufejme, že pořadatelům nenadělají větší starosti avizované bouřky a silné dešťové přeháňky a zřejmě od příští středy už bude možné vidět v depu první závodníky, kteří zpravidla najíždí do Nové Paky přímo ze závodů z Matschenbergu.

Malá chuťovka pro příznivce autokrosu je tady: k 18. červnu bylo oficiálně přihlášeno sto šest jezdců z patnácti zemí (a určitě to není konečné číslo) - nejvíce v nejsilnější divizi Super Buggy, rovných čtyřicet. Nechybí Stubbe, Hinnenkamp, Turek, Bartoš, Albers, Hošek, Galotta, Keřka, Boks, Callaghan, Hanák, ale také osmašedesátiletý matador Jan Soldát.

AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK DIAMOND REPLICA

Sedmadtřicet jezdců je zatím přihlášeno v Buggy 1600, a tady zřejmě budou hrát prim Musil, Buddelmeyer, Lagodny, Nosálek, Tafani, Anacletové, Sekanina nebo Pospíšilík. Čtrnáct jezdců se doposud přihlásilo do Junior buggy, kde jsou pouze dva cizinci. Tady jsou velkými favority Kubíček, Roučka, Formánek a Zeman. Nejpočetněji bude letos z dosavadních závodů obsazena kategorie Touring Autocross, kde ze špičky zatím chybí pouze Pleskovas, ale přesto je tu již patnáct jezdců.

Do souboje trojice na čele - Fejfar, Kárai, Koršunov, budou chtít zasáhnout i Brožek, Ervandian, Svoboda, Bartoš, Mrkáček a Giarollo. Šest jezdců má vůz Škoda Fabia, dále čtyři Fordy a čtyři Mitsubishi.

Hlavní depo je již zcela zarezervováno, v depu B je čtyřiadvacet volných míst. Svoji akreditaci již zaslalo také pětatřicet novinářů a fotografů z osmi evropských zemí.

Hlavní mediálním partnerem závodů je Radio Černá Hora.
                                                                                          

www.weitarc.com  

Pavel Vydra


 
 
Fotogalerie:   Václav Fejfar zlatý v ME ve Francii

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose