www.car.cz
 

Divákům na DTM v Brně zazpívá i superstar ANETA
     tisková zpráva


Brněnský okruh se 19. září 2004 stane dějištěm automobilového závodu roku.
 

 Diváci tak budou mít po letech opět příležitost shlédnout jedny z nejkvalitnějších automobilových závodů v celé Evropě – Deutsche Tourenwagen Masters (DTM). Brněnské kolo bude deváté a také předposlední v celé sérii. I proto lze očekávat souboje na hranici sil jezdců a závodních strojů. Všechny body ve finiši šampionátu jsou dvakrát ceněné, nervy pracují a mistrovský titul se blíží.

Akce bude opět šitá na míru celým rodinám. Množství doprovodných programů a zábavy během celých tří dnů vyjde vstříc nejen automobilovým nadšencům, ale také jejich protějškům a dětem.



Po nabitém sobotním dni, kdy už budou k vidění i první doplňkové závody – Formule BMW ADAC a Formule 3 Euro Series, se na pódiu u hlavní tribuny bude volit Miss DTM. Deset krásných dívek bude po dva dny bojovat o přízeň mužů z paddocku, kteří jim budou moci posílat hlasy ve formě SMS zpráv. Na celé show závěr vystoupí světoznámá česká rocková kapela Support Lesbiens.

Celý program se večer přesune do brněnského Boby Centra, kde se bude konat DTM diskotéka. DJem se pro tento večer stane opravdová celebrita českého showbusinessu, moderátor Leoš Mareš. Vstupné na akci je pouhých 50 Kč.

Před nedělním hlavním závodem fanoušky nažhaví první česká superstar – Aneta Langerová, která na pódiu u hlavní tribuny zazpívá své nejžhavější novinky.

tisk info

Soutěž  o vstupenky na brněnský závod DTM ve dnech 17. až 19. září 2004 ZDE.

oficiální stránky okruhu : http://www.automotodrombrno.cz ( ale tam najdete  minimum informací !!!)

Oficiální stránky DTM  s kompletními výsledky, informacemi i v češtině a s fotogalerií: www.dtm.de

Oficiální informace též na: www.bpa.cz nebo www.jarek-janis.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose