www.car.cz
 

Martin Prokop mění plány. Příbram nejede, ale míří do jiné kategorie
     tisková zpráva


Pozorný fanoušek rallye si jistě všiml, že mezi přihlášenými posádkami na Rallye Příbram chybí jméno jihlavského jezdce Martina Prokopa. Vítěz Rallye Šumava a průběžně čtvrtý pilot MMČR bude na startu předposlední dvoudenní soutěže chybět. Sbírá síly, aby ještě letos mohl své fanoušky a příznivce překvapit.
 
Nejistota kolem budoucnosti vozů WRC a také dvě dobře rozjeté, ale nedokončené soutěže, přiměly Martina Prokopa k zamyšlení, nad svou budoucností na tratích rychlostních zkoušek. Když se nám podařilo vyhrát Šumavu a dobře zabodovat na Tatrách a v Krumlově, říkali jsme si, že by nebylo špatné poprat se o jedno ze tří prvních míst v MMČR. Bohužel na Bohemce i na Barumce jsme museli v  závěru vždy odstoupit a Vašek, Honza i Roman  nám odskočili, takže můžeme být nejlépe čtvrtí.
 
 Start s vozem WRC je nádherný a parádní zážitek, kterému se jen tak něco nevyrovná a jsem rád, že jsem měl to štěstí s takovým autem jezdit. Škoda Octavia WRC připravovaná Profiko Rally Teamem se ukázala jako skvělé nářadí, což bylo vidět na tom, že ač jsem byl nováček, tak se mi podařilo zajet několik slušných výsledků. Chtěl bych za tuto příležitost poděkovat celému týmu a hlavně Karlu Trněnému, se kterým se nám výborně spolupracovalo. Byla to pohoda a radost,“ říká Martin a pokračuje: „Jak jsem řekl, ve velkém šampionátu již výš asi nepůjdeme a jet v Příbrami jenom pro radost z jízdy by bylo dost drahé potěšení.
 
Chtěl bych jít dál, takže jsme se rozhodli Příbram vynechat a rozjet jednání o přestupu do jiné, perspektivnější kategorie. S jakým autem vyjedeme zatím neprozradím, ale dopředu můžu říct, že to bude pro mě velká výzva a že bych rád všechny své příznivce ještě letos příjemně překvapil,“ řekl poněkud tajemně Martin s tím, že jakmile jednání dospějí k závěru, bude rád informovat o svých plánech na příští sezonu, která by měla znamenat další výrazný obrat a posun v jeho jezdecké kariéře.
 
 
JIPOCAR Racing
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose