www.car.cz
 

Roman Kresta už nechce titul. Příbram překvapivě NEPOJEDE
     Pavel Jelínek


Příbram se rychle blíží a s ní  i možná  rozhodující boj o titul mistra. Ve hře jsou ještě  tři jezdci, ale podle  zcela  neoficiálních informací jž  ani nejsou. Jeden z nejlepších našiců  za volantem vozu WRC  Roman Kresta totiž údajně  o příštím víkendu nenastoupí do Rallye Příbram a přijde tak o šanci předhonit  své největší soupeře Jana Kopeckého a Václava Pecha.

Kromě  neoficiálních  informací  to potvrdil i Martin Straka z Deníku Sport. Příbramský i následný závěrečný podnik domácího šampionátu v Třebíči  tak již budou  jen mistrovským soubojem dvojice Kopecký Pech.

Kopecký pojede opět s tovární Fábií, pro níž  jsou  jeho starty jedinými slušnými výsledky, navíc   Pech  údajně pojede  s nejnovějším modelem Focusu WRC (rovněž  zcela neoficiální info!!)

 

Pokud jde o Krestu, jeho letošní smlouva  s týmem Tomáše Hrdinky, stejně  údajně platila jen do Barum rallye, která se ovšem Romanovi poněkud nepovedla. I proto asi toto uvedené  rozhodnutí.

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose