www.car.cz
 

Buggyra se zasnoubila s ENOC-EPPCO
     tisková zpráva


Ze strany Buggyry se bude jednat o podporu výrobků, především jejich používáním, ale také jejich reklamou hlavně na místním trhu.

foto  archiv týmu

 Jako součást této reklamy umístí Buggyra loga koncernu na svých závodních vozech a bude prezentovat prostřednictvím médií kvalitu jejich výrobků, která je na velmi vysoké úrovni.

Tato podpora zapadá do plánů koncernu se aktivněji zviditelňovat na místním, ale i na Středně východním trhu, kam se koncern chystá expandovat. Koncern na oplátku přislíbil podpořit Buggyru v jejím plánu na etablování se v Emirátech, potažmo na Středním Východě.

Partnerství bylo zahájeno spontánně tím, že Buggyra přivezla své „kočky“ před centrálu koncernu, aby se jejími ladnými tvary mohli pokochat jeho zaměstnanci, především pak hlavní zástupci celého koncernu. Této návštěvě předcházela ještě návštěva na EPPCO čerpací stanici, kde si Buggyry načerpaly symbolicky plnou nádrž a zároveň se nechaly řádně umýt a naleštit. O překvapení spolučerpajících se rozepisovat ani nebudu, především překvapeni byli sami pracovníci pumpy, kteří při nastartování „koček“ lehce rychle odcházeli opodál...


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose