www.car.cz
 

Říjnový EPILOG letos jako dvanáctihodinovka !!! A příště 24...
     Pavel Jelínek


Brněnský závod DTM ani  právě o tomto víkendu konaná Podzimní cena Brna s bohatou nabídkou závodů různých tříd a vozů ještě neukončily sezónu brněnského Masarykově okruhu. O druhém říjnovém víkendu je totiž na programu dnes již tradiční vytrvalostní Agrotec Prima Epilog 2004.

Pořadatelé z agentury BPA ve svých letáčcích slibují každou hodinu ceny v celkové hodnotě 2,5 milionu korun, ale to hlavní je jistě to, že závod nebude čtyřhodinový ani šestihodinový, jako ty předchozí ročníky, ale dokonce dvanáctihodinový. A to v České republice již hodně dlouho nebylo - podle pamětníků údajně rovných 54 let !!! A zdá se, že ani to ještě nebude všechno a že již v příštím roce by se v Brně při Epilogu mohla jet dokonce 24 hodinovka. (!!)

Letos bude měřeným tréninkům v Brně patřit páteční odpoledne 8. října, start vlastního závodu je pak v deset hodin ráno v sobotu 9. října. Cíl je tedy dvě hodiny před půlnocí téhož dne.

P. Jelínek


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose