www.car.cz
 

Slovácký kopec v Následovicích přivítá vrchařskou ELITU.
     tisková zpráva


Akci nazvanou Slovácký kopec pořádá Federace motoristického sportu (FMS) a ARC Kyjov jako volný mezinárodní závod již v sobotu 16. října 2004, jako poslední díl letošního seriálu závodů do vrchu.

Přejímky začínají od sedmi hodin ráno, vlastní tréninkové jízdy pak v 9 hodin. Ve 13 hodin startuje hlavní závod na 2100 metrů dlouhé trati, která nabízí řadu zatáček různých poloměřů, včetně téměř vracáku před cílem závodu. Doplňme ještě , že Násedlovice se nacházejí mezi Brnem a Hodonínem, přesněji pak mezi Čejčí a obcemi Dambořice a Žarošice na Kyjovsku, takže v okolí jistě můžete narazit i na dobrý burčák.

Za zmínku rozhodně stojí účast. Přihlášeno je na 150 posádek a nechybí ani mnoho našich nejlepších jezdců. Počínaje mnohonásobným absolutním mistrem republiky Otakarem Krámským a jeho letos velikým soupeřem Milošem Benešem. S dalšími rychlými formulemi přijedou Milan Svoboda, Miroslav Fajkus, či Slovák Tomáš Jung. Další Slovák Peter Ruisl je přihlášn s plackou Luchini a Jaroslav Krajčí s formulí 3000 - Raltem. S obdobným vozem je přihlášen náš Dušan Nevěřil, který ale pojede s Lolou Zytec. 

I když zda  všichni uvedení  opravdu přijedou , to je otázkou - viz jiný  článek na našem serveru!

Diváci se mohou těšit také na různé typy škodovek, včetně krásných stotřicítek RS, ale i na mnoho BMW, formulových vozů a auta řady dalších značek. Chybět nebudou ani třeba Opely Calibra, vozy Mimi Moris,či Subaru Imprezy. Viz dole přiložená startovní listina ze dne 4. října 2004.

 Další podrobnosti, včetně mapky trati, najdete na internetových stránkách fms.cz!!



Startovní listina Násedlovice byla násilně stažena na nátlak pořadatelů.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose